Το νέο ποδοσφαιρικό βήμα του Σαβιόλα

Μπορεί να είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τα τελευταία δύο χρόνια, όμως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χαβιέρ Σαβιόλα, αποφάσισε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!

Olympiakos' Javier Saviola from Argentina celebrates after scoring the second goal of his team against PAOK during their Greek League soccer match in the port of Piraeus, near Athens, Sunday, Nov. 10, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Olympiakos' Javier Saviola from Argentina celebrates after scoring the second goal of his team against PAOK during their Greek League soccer match in the port of Piraeus, near Athens, Sunday, Nov. 10, 2013. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Έτοιμος να ξαναμπεί στο γήπεδο και να παίξει ποδόσφαιρο είναι ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Όχι όμως σε κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά σάλας, με τον Αργεντινό πρώην άσο του Ολυμπιακού, της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, να αποφασίζει να αγωνιστεί με την Encampαπό την Ανδόρα, όπου και μένει.

Τα τελευταία δύο χρόνια είχε κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κι είχε επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο του προπονητή, παίρνοντας μάλιστα και το δίπλωμα UEFA B.

Ωστόσο στα 36 του, είπε να αφήσει λίγο στην άκρη την προπονητική και να κλωτσήσει μπάλα. Έτσι λοιπόν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας στην Ισπανία. Για να δούμε αν το "έχει" ακόμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK