Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα σκέφτεται σοβαρά να αρχίσει το κατς

Ο πρώην σέντερ φορ των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας έχει ήδη βρει τι θα κάνει, όταν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Και η επιλογή του είναι διάνα.

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα σκέφτεται σοβαρά να αρχίσει το κατς

Ο κόσμος των μικρών κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι μαγικός. Μπορεί να λείπουν οι σούπερ σταρ, τα πολυδιαφημισμένα ονόματα, τα πολυτελή, 'διαστημικά' γήπεδα, αλλά σίγουρα περισσεύει το πάθος και ο φανατισμός, ενώ δεν λείπουν και κάποιες φιγούρες αθλητών που μοιάζουν βγαλμένες από κάστινγκ για ταινίες υπερηρώων.

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα έπαιξε μεταξύ άλλων στη Γουίμπλεντον, στη Τζίλινχαμ και στη Σουόνσι και κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα, χάρη στην πληθωρική του παρουσία.

Ο θηριώδης φορ, μπορεί να αγωνίζεται ακόμα στην Γουάικομπ Γουόντερερς (ομάδα τρίτης κατηγορίας) και να έχει αρκετά τέρματα στο ενεργητικό του (116 εμφανίσεις - 36 γκολ), αλλά σκέφτεται ήδη την επόμενη μέρα του και το επόμενο σπορ που μπορεί να τιμήσει με την παρουσία του.

Φαίνεται πως μια συνάντηση του με τον ηθοποιό/σταρ του wrestling Ντουέιν 'The Rock' Τζόνσον, ύστερα από έναν αγώνα της ομάδας του ενάντια στην Τσέστερφιλντ, όπου ο ηθοποιός του πρότεινε να συμμετάσχει στο WWE, έκανε τον Αντεμπάγιο να σκέφτεται σοβαρά αυτή την πιθανότητα.

Ο γεννημένος στο Βόρειο Λονδίνο Ακινφένουα, αποκάλυψε στα βρετανικά media πως σκέφτεται σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς τα δυο του παιδιά παρακολουθούν φανατικά το συγκεκριμένο σπορ και τον έχουν 'μυήσει' επίσης.

Σε άλλα νέα για το 'θηρίο' του βρετανικού ποδοσφαίρου, ο σέντερ φορ της Γουάκομπ, με αφορμή το γεγονός ότι συμπλήρωσε 1 εκ. followers στο Instagram, έλαβε την πρώτη του συλλεκτική κάρτα '100' από την FIFA, που εξυμνεί όλα τα 100άρια της στατιστικής του, στα 15 χρόνια που βρίσκεται στο ποδόσφαιρο.

(κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant)

News 24/7

24MEDIA NETWORK