Το νομικό "παραθυράκι" για την άδεια

Την ευτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τους Ιταλούς επενδυτές περιμένουν στον ΟΦΗ, προκειμένου να επιλύσουν το ζήτημα με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Το νομικό "παραθυράκι" για την άδεια

Με τα προσώρας δεδομένα, η ομάδα του Ηρακλείου έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μόνο μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών, καθώς δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια από την ΕΠΟ.

Οι Κρητικοί περιμένουν να δουν αναμένουν το αποτέλεσμα των συζητήσεων με τους Ιταλούς επενδυτές, προκειμένου να εισρεύσει χρήμα στα ταμεία της ομάδας και να μπορέσει να πληρώσει τις οφειλές που είναι ικανές να οδηγήσουν τον ΟΦΗ στον... γκρεμό.

Αν υπάρξει ευτυχή κατάληξη στις διαπραγματεύσεις, τότε οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξετάσουν το ενδεχόμενο ανάκλησης της μη χορήγησης άδειας, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας με περισσότερους του ενός ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών.

Σ' αυτή την περίπτωση ο ΟΦΗ θα ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και θα μπορέσει να επιτύχει την παραμονή του στην κατηγορία. Διαφορετικά, τα χρέη αποτελούν μεγάλη πληγή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε... επικίνδυνα μονοπάτια.

Άλλωστε, ήδη υπάρχουν οι πρώτες προσφυγές, από τον Ντουντού Σεαρένσε και τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK