Το ντέρμπι στην Τσέλσι, βροχή από γκολ στην Αγγλία

Το... τρένο του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει να κερδίζει στην Πρέμιερ Λιγκ και ελπίζει σε παραμονή. Επίδειξη δύναμης από Τσέλσι κόντρα στην Σίτι, νίκη με ανατροπή για Τότεναμ, αυτοκτονία για Λίβερπουλ (VIDEOS).

Chelsea players celebrate after Eden Hazard, right, scored their second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at the Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
chelsea city AP

Ούτε δέκα, ούτε δεκαπέντε, ούτε είκοσι. Εικοσιτέσσερα γκολ είχε στα έξι παιχνίδια της Τετάρτης (5/4) για την Πρέμιερ Λιγκ! Η Τσέλσι νίκησε 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι και έδειξε πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βάζοντας ταυτόχρονα... φωτιά όσον αφορά την τέταρτη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 3-0 της Άρσεναλ επί της Γουέστ Χαμ.

Από εκεί και πέρα η Χαλ του Μάρκο Σίλβα πέρασε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού μετά το εντυπωσιακό 4-2 κόντρα στην Μίντλεσμπρο.

Την ίδια η Τότεναμ με ανατροπή επικράτησε κόντρα στην Σουόνσι, ενώ η Λίβερπουλ αν και έκανε την ανατροπή κόντρα στην Μπόρνμουθ, τελικά δέχθηκε την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Τσέλσι - Σίτι 2-1

Σουόνσι - Τότεναμ 1-3

Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας 3-1

Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ 2-2

Χαλ - Μίντλεσμπρο 4-2

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ 3-0

Photo credit: AP Photo/Alastair Grant











News 24/7

24MEDIA NETWORK