Το "ντόμινο" που φέρνει τον Ιγκουαΐν στη Τσέλσι!

Ο Αντόνιο Κόντε διανύει τις τελευταίες του μέρες -αν όχι ώρες- στο Λονδίνο και ο διάδοχός του βρίσκεται προ των πυλών του συλλόγου. Πως, όμως η έλευση του μπορεί να πυροδοτήσει την "βόμβα" Ιγκουαΐν;

Το "ντόμινο" που φέρνει τον Ιγκουαΐν στη Τσέλσι!
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN AP PHOTO/ANTONIO CALANNI  AP PHOTO/TANO PECORARO

Το μέλλον του Αντόνιο Κόντε στη Τσέλσι θεωρείται κάτι παραπάνω από αβέβαιο, και οι πληροφορίες στο Νησί λένε ότι έχει ήδη βρεθεί ο προπονητής που θα τον αντικαταστήσει.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαουρίτσιο Σάρι που την εφετινή σεζόν με την Νάπολι κατάφερε να κοντράρει στα ίσια την πρωταθλήτρια Γιουβέντους και έφτασε να τερματίσει στην δεύτερη θέση, παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

Ο 59χρονος τεχνικός λέγεται ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η βρετανική "Sun", το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του, φαντάζει πολύ πιθανό.

Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στους "παρτενοπέι" για μια σεζόν, και παρότι ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι του 2016 για το Τορίνο, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον με τον Ιταλό.

Ωστόσο, για να συμβούν όλα τα παραπάνω υπάρχουν δυο σημαντικές παράμετροι: να υπογράψει ο Σάρι στη Τσέλσι, και να αποχωρήσει από την ομάδα ο Άλβαρο Μοράτα που δεν κατάφερε να πείσει με την συνολική του απόδοση τους ανθρώπους του συλλόγου, και γι' αυτόν το λόγο ακούγονται φήμες περί ενδιαφέροντος της "γηραιάς κυρίας".

Όσο μακρινό κι αν φαντάζει αυτό το σενάριο, τόσο... κοντινό μοιάζει να είναι, αφού ο Σάρι όχι μόνον φιγουράρει ως Νο1 στην σχετική λίστα με τους υποψήφιους προπονητές, αλλά και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο "Πιπίτα" φέρεται να βρίσκεται προς παραχώρηση, το ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK