Το οφσάιντ ποστάρισμα του... Σαββίδη!

Oι κραυγές της ΑΕΚ για το γκολ του Ενρίκε που έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου ενόχλησαν τον Γιώργο Σαββίδη που "απάντησε" με φωτογραφία από την επίμαχη φάση. Έκανε όμως ένα λάθος (PHOTO).

06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 06/05/2017 PAOK VS AEK FOR GREEK CUP SEASON 2016-17, IN PANTHESSALIKO STADIUM, IN VOLOS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η ΑΕΚ διαμαρτύρεται έντονα για τον διαιτητή Κομίνη αλλά και τον βοηθό του Καλφόγλου για τη φάση που ο Πέδρο Ενρίκε διαμόρφωσε από θέση οφσάιντ το τελικό 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου υπέρ του ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης αντέδρασε κάνοντας χρήση των social media.

"Όχι 2 μέτρα οφσάιντ ρε αλλά 4. Αρκετά με την προπαγάνδα!! Είμαστε απλά οι καλύτεροι. Όνειρα γλυκά σε όλους. ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ Κύπελλοοοοοο 2017", έγραψε στο Instagram Story ο γιος του μεγαλομετόχου και προέδρου του "Δικεφάλου του Βορρά", Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας όμως ένα μικρό... φάουλ.

Το οφσάιντ ποστάρισμα του... Σαββίδη!

Στη φωτογραφία που έχει ανεβάσει για να δείξει αν είναι οφσάιντ ή όχι ο Πέδρο Ενρίκε η μπάλα βρίσκεται ήδη στον αέρα και όχι στα πόδια του Τσίμιροτ που έκανε το γέμισμα από τα αριστερά με αποδέκτη τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK