Το οργισμένο ποστάρισμα του Βέλλιου για Ηρακλή

Ο Ηρακλής οδηγείται σε διάλυση μετά την αδυναμία του να πάρει μέρος στην Stoiximan.gr Football League και ο Απόστολος Βέλλιος ξέσπασε μέσω Instagram!

ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÐÁÃÊÏÓÌÉÏÕ ÊÕÐÅËËÏÕ / ÅËËÁÄÁ - ÅÓÈÏÍÉÁ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÐÁÃÊÏÓÌÉÏÕ ÊÕÐÅËËÏÕ / ÅËËÁÄÁ - ÅÓÈÏÍÉÁ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς αμφιβολία η 6η Σεπτεμβρίου του 2017 είναι "μαύρη ημέρα" για τον ιστορικό Ηρακλή, με την διοίκησή του να ενημερώνει τους παίκτες πως ο σύλλογος δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα και αναπόφευκτα η ΠΑΕ "διαλύεται".

Το οργισμένο ποστάρισμα του Βέλλιου για Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα οδηγηθεί στις χαμηλότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοφαίρου μέσω του Ερασιτέχνη, με τον πρώην άσο της ομάδας και νυν διεθνή με την Εθνική Ελλάδας Απόστολο Βέλλιο να ξεσπάει για τα κακώς κείμενα με οργισμένη ανάρτηση στο Instagram.

Το οργισμένο ποστάρισμα του Βέλλιου για Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ντροπή και Αισχος !!! Θλιβερή ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς τα πράγματα πήγαν όπως ακριβώς ήθελαν για κάποιους "κυρίους". Δεν ξέρουν ότι ο Ηρακλης είναι ιδέα όμως και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ !!!", έγραψε ο 25χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, με το σχόλιό του αυτό να δέχεται εκατοντάδες likes, με τους Κώστα Φορτούνη και Κέβιν Μιραλάς να είναι δυο εξ αυτών που επιδοκίμασαν την ανάρτησή του.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK