Το παιδί που παλεύει με τον καρκίνο και συγκίνησε όλη την Μπόκα

Μία ομάδα μπορεί να την κάνει μεγάλη ένα γκολ, μία νίκη, ένας τίτλος. Η Μπόκα είναι όμως κάτι παραπάνω και αυτό φάνηκε με την επίσκεψη στην προπόνησή της ενός μικρού και συνάμα... μεγάλου μαχητή (videos)!

Το παιδί που παλεύει με τον καρκίνο και συγκίνησε όλη την Μπόκα

Την ιστορία του την έκαναν γνωστή τα αργεντίνικα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, όμως ο δικός του σκληρός αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή κρατάει για πάνω από μια δεκαετία.

Ο Τιάγκο Μπονέιρο, ένα μικρό παιδί από την πόλη Τρες Αρόγιος, διαγνώστηκε με καρκίνο στην ηλικία των 1 έτους, όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και με τη δική του θέληση αλλά και τη δύναμη των ανθρώπων που τον περιβάλλουν έφτασε σήμερα στα 12 του να εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του για τη ζωή.

Πλέον δεν έχει την όρασή του (εξαιτίας της αρρώστιας), αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να βλέπει με τα μάτια της ψυχής και έτσι ένα από τα πράγματα που ήθελε να ζήσει ήταν να βρεθεί σε μία από τις προπονήσεις της αγαπημένης του Μπόκα Τζούνιορς.

" Θέλω να ζητήσω από τον πρόεδρο της Μπόκα να γνωρίσω τους παίκτες, ειδικά τον Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότο και τον Ντάριο Μπενεντέτο. Αυτό είναι το τελευταίο μου όνειρο. Όταν θα τους συναντήσω θα είμαι πολύ ευτυχισμένος και πιο δυνατός να παλέψω με τον καρκίνο", είχε πει πρόσφατα ο μικρός Τιάγκο σε ένα video που έγινε viral στο διαδίκτυο.

Το αποτέλεσμα ήταν να πληροφορηθεί για το αίτημά του ο πρόεδρος της Μπόκα Ντανιέλ Ανχελίτσι και να κάνει πράξη την επιθυμία του! Ο μικρός φαν των "Xeneizes" βρέθηκε την Πέμπτη στην προπόνηση φορώντας τη φανέλα με το Νο 9 (του Μπενεντέτο) και έζησε μοναδικές στιγμές αφού έπαιξε ποδόσφαιρο και έβαλε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Στον θαρραλέο αγώνα που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή δεν θα μπορούσε η ομάδα της καρδιάς του να μην δηλώσει "παρούσα"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK