Το πανό με τα κόκκινα γράμματα έδειξε πως νιώθει η... άλλη πλευρά της Ρώμης!

Οι οπαδοί της Ρόμα λαχταρούν μία ακόμα ονειρεμένη ανατροπή της ομάδας τους για να έρθει η πρόκριση στον τελικό του UCL, όμως την ιδια ώρα υπάρχει κομμάτι της Ρώμης που στηρίζει ανοιχτά την Λίβερπουλ (PHOTOS)!

Το πανό με τα κόκκινα γράμματα έδειξε πως νιώθει η... άλλη πλευρά της Ρώμης!

Μετά την Μπαρτσελόνα που την απέκλεισε στα προημιτελικά κάνοντας μεγαλειώδη ανατροπή στο σπίτι της (είχε χάσει 4-1 στην Βαρκελώνη και επικράτησε 3-0 στην Ρώμη με το χρυσό γκολ του Μανωλά στο τελευταίο 10λεπτο) η Ρόμα θέλει να κάνει το ίδιο και κόντρα στην Λίβερπουλ από την οποία έχασε με 5-2 στο "Άνφιλντ" στον πρώτο ημιτελικό την περασμένη Τρίτη.

Την ώρα πάντως που οι τιφόζι των "τζαλορόσι" εύχονται να ξαναδούν παρόμοιο έργο που θα στείλει την ομάδα τους σε τελικό Champions League μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά το 1984, κάποιοι άλλοι πρωτευουσιάνοι έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στον Μοχάμεντ Σαλάχ και την παρέα του για να μη δουν χαρά οι "ρομανίστι".

Αναφερόμαστε φυσικά στους οπαδούς της Λάτσιο, της μεγάλης και παραδοσιακής αντιπάλου της Ρόμα εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες (το "Derby della Capitale" συνιστά άλλωστε ένα από τα πιο φημισμένα ντέρμπι όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο), που βρήκαν ένα εντυπωσιακό τρόπο για να δείξουν τη στήριξή τους προς τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ.

Το πανό με τα κόκκινα γράμματα έδειξε πως νιώθει η... άλλη πλευρά της Ρώμης!

Αυτός ήταν μέσω ενός πανό που κρεμάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το προπονητικό κέντρο της Λάτσιο στο Φορμέλο (έκαναν την εμφάνισή τους γύρω στους 20 οπαδούς των "μπιανκοτσελέστι" όταν έκανε προπόνηση η Λίβερπουλ το απόγευμα της Τρίτης) και το οποίο έγραφε: "C'mon reds" ("Πάμε κόκκινοι").

Σημειώνεται πως πέρα από την αντιπαλότητα με την Ρόμα υπάρχει και ένας παίκτης της Λάτσιο συγκεκριμένα που είναι φανατικά με την Λίβερπουλ: ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Λούκας Λέιβα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια κάτοικος Μέρσεϊσαϊντ, ανήκει από το περασμένο καλοκαίρι στο δυναμικό των "λατσιάλι".

Όπως είχε πει μάλιστα ο Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν το ταξίδι της Λίβερπουλ στην Ρώμη "ευχόμαστε να δούμε τον Λούκας κάποια στιγμή στο ξενοδοχείο..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK