Το πανό ΣΕΒΑΣΜΟΥ των οπαδών της Λάτσιο στον Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από 25 χρόνια στην Ρόμα και οι οπαδοί της Λάτσιο θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν με ιπποτικό τρόπο (PHOTOS).

Roma's Francesco Totti, center, shows a jersey reading ' Game Over ' to photographers as he celebrates at the end of a Serie A soccer match between Lazio and Roma, at Rome's Olympic Stadium, Monday, May 25, 2015. Roma won 2-1. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Francesco Totti, center, shows a jersey reading ' Game Over ' to photographers as he celebrates at the end of a Serie A soccer match between Lazio and Roma, at Rome's Olympic Stadium, Monday, May 25, 2015. Roma won 2-1. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η κόντρα της Ρόμα με την Λάτσιο είναι τρομερή (κατά πολλούς αυτό είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ιταλία από πλευράς αντιπαλότητας), το μίσος μεταξύ των τιφόζι των δύο ομάδων άσβεστο όμως ο σεβασμός σε κάποιες αξίες παραμένει αναλλοίωτος.

Αυτό το διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο "Olimpico" για τον αγώνα της Λάτσιο με την Ίντερ για την 37η αγωνιστική της Serie A, με τους οπαδούς των "λατσιάλι" να δείχνουν απόλυτο σεβασμό προς έναν παίκτη που είχαν συνηθίσει να έχουν ως αντίπαλο για 2,5 δεκαετίες!

"Οι εχθροί μιας ζωής χαιρετούν τον Φραντσέσκο Τότι", έγραψε το πανό που ύψωσαν οι τιφόζι της Λάτσιο στην Curva Nord και το οποίο είχε την υπογραφή των "Gli Irriducibili", ιστορικού συνδέσμου οπαδών της Λάτσιο.

Μακάρι τέτοιες ενέργειες να αποτελέσουν παράδειγμα και για τους οπαδούς στα δικά μας γήπεδα...

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK