Το "Παπουτσέλιο" πέναλτι του Ίσμαελ Μπλάνκο

Πανικός επικράτησε στην αναμέτρηση Κολόν-Ταγιέρες,όταν ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για μαρκάρισμα αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπλάνκο αλλά σε μας θύμισε το "ιστορικό" του Παπουτσέλη στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ. Δείτε τα και συγκρίνετε (VIDEO).

Το "Παπουτσέλιο" πέναλτι του Ίσμαελ Μπλάνκο

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που έγινε 12 Δεκεμβρίου του 1996 στο παλιό "Γεώργιος Καραισκάκης", τη σεζόν δηλαδή που οι "ερυθρόλευκοι" πήραν το πρώτο τους πρωταθληματικό τίτλο μετά τα "πέτρινα χρόνια", πέρασε στην... ιστορία για το λεγόμενο "Παπουτσέλιο πέναλτι". Δηλαδή μια ανατροπή του Ίλια Ιβιτς από τον Γιάννη Καλιτζάκη εκτός περιοχής που ο διαιτητής από τη Μυτιλήνη σφύριξε πέναλτι και αποβολή στον τότε στόπερ των "πράσινων"...

Είκοσι χρόνια πάρα κάτι μήνες είχαμε μια παρόμοια περίπτωση - ακόμη πιο... ακραία μάλιστα- στην Αργεντινή,με ωφελημένη τη νέα ομάδα του (πρώην σκόρερ της ΑΕΚ) Ισμαέλ Μπλάνκο, Κολόν Σαντα Φε.

Φανταστείτε να δινόταν αυτό το πέναλτι στην Ελλάδα. Ειδικότερα αυτή την εποχή. Πρωτοσέλιδα σε σάιτ και εφημερίδες, χαμός στα social media και ποιος ξέρει; Ίσως είχαμε και καμιά αναβολή του πρωταθλήματος με παρέμβαση.. .Κοντονή.

Ευτυχώς το περιστατικό συνέβη πολύ μακριά μας, στην αναμέτρηση της Κολόν με την Ταγέρες. Ο Κιντάνα ανέτρεψε τον Μπερνάρντι έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει τη βούλα.

Ο "δικός μας" Ίσμαελ Μπλάνκο ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 1-ο στο 82ο λεπτό.




Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0 Παπουτσέλης από YiannisTinos

News 24/7

24MEDIA NETWORK