Το παραδέχτηκε η Μπαρτσελόνα, είπε όχι σε 200 εκατομμύρια, η απίθανη πρόταση που, παρά το οικονομικό αδιέξοδο, απορρίφθηκε εύκολα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως η πρόταση ήταν όντως αληθινή.

FILE - Joan Laporta celebrates his victory after elections at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, March 7, 2021. Spain was the only European Union member to refuse to sign a joint statement on sports released by France on Thursday, Feb. 8, 2024 because the government in Madrid saw it as a premature attack on the Super League. (AP Photo/Joan Monfort, File)
(AP Photo/Joan Monfort, File) AP

Τα βαθιά οικονομικά προβλήματα των Καταλανών είναι γνωστά. Από τότε που επέστρεψε για δεύτερη θητεία ως πρόεδρος του συλλόγου το 2021, ο Λαπόρτα έχει χρησιμοποιήσει αρκετές δημιουργικές λύσεις προκειμένου να κρατήσει την τρέχουσα φουρνιά όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική.

Παρόλα αυτά, το καλοκαίρι είναι πιθανό να υπάρξουν περικοπές στο μισθολόγιο και πωλήσεις παικτών της πρώτης ομάδας, με τον σύλλογο να θέλει απεγνωσμένα να έχει έσοδα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στους κανονισμούς οικονομικής βιωσιμότητας της La Liga και της UEFA.

Πάραυτα, ο Λαπόρτα αποκάλυψε πως αρνήθηκε μία γιγάντια πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γιαμάλ που άγγιζε τα 200 εκατομμύρια.

Ο ίδιος δήλωσε: "Δεν θέλουμε να πουλήσουμε κανέναν μεγάλο παίκτη. Αν όλα πάνε καλά με τους στόχους μας, δεν θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε κανέναν παίκτη.

"Φυσικά, αν κάποιος θέλει να φύγει, δεν θα τον σταματήσουμε. Αλλά δεν ανησυχώ καθόλου γι' αυτό, θέλουμε να κρατήσουμε την ίδια ομάδα".

"Δεχόμαστε τρελές προσφορές για παίκτες όπως ο Λαμίν Γιαμάλ γύρω στα 200 εκατ. ευρώ και φυσικά τις απορρίπτουμε.

"Εμπιστευόμαστε τον Λαμίν και δεν χρειάζεται να τον πουλήσουμε".

Διαβάστε περισσότερα

Ρομπέρτο Μαρτίνεζ, ο Τσάμπι Αλόνσο της Πορτογαλίας με τα εκπληκτικά στατιστικά

Η Ρεάλ πήρε Βίνι και Έντρικ γιατί οι άνθρωποί της έδωσαν όρκο τιμής

News 24/7

24MEDIA NETWORK