Το παρασκήνιο του φλερτ Λούκας - Λα Κορούνια

Ισπανική ιστοσελίδα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με την ισπανική ομάδα και τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί ως τώρα. Τι δηλώνει ο μάνατζερ του παίκτη.

Το παρασκήνιο του φλερτ Λούκας - Λα Κορούνια

Λεπτομέρειες που μέχρι τώρα ήταν άγνωστες, τουλάχιστον, στους Έλληνες αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα " elidealgallego.com", στην οποία μίλησε ο μάνατζερ του παίκτη, Ροντρίγκο Φερνάντεθ, αναφορικά με το φλερτ του Λούκας Πέρεθ με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Οι δυσκολίες...

"Δεν θα είναι εύκολο, αλλά στο τέλος, όλα μπορούν να γίνουν", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φερνάντεθ.

Ο συντάκτης του ρεπορτάζ παραθέτει αναλυτικά τους παράγοντες που αναμένεται να δυσκολέψουν τη μεταγραφή του Λούκας στην Λα Κορούνια.

Πρώτον, η ισπανική ομάδα δεν έχει την δεδομένη χρονική στιγμή την οικονομική άνεση να δώσει στον ΠΑΟΚ αρκετά χρήματα. Γι' αυτόν τον λόγο ο πρόεδρός της, Τίτο Φερνάντεθ, είναι... σφικτός στις συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον, αναφέρεται πως λόγω της μεγάλης δημοτικότητας του παίκτη στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, θα είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να τον αφήσει να φύγει!

Και τρίτον, το συμβόλαιο του Λούκας είναι τόσο υψηλό για τα δεδομένα της Λα Κορούνια που μόνο οι πρώτες τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, μπορούν να καλύψουν.

"Δεν είναι τα λεφτά το θέμα"

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο ΠΑΟΚ γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε Λα Κορούνια και παίκτη. Στο θέμα αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Λούκας:

"Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Αλλά όταν θες να παίξεις σε μια ομάδα της χώρας σου, στην Primera Division, το οικονομικό δεν είναι θέμα. Ωστόσο, πρέπει να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Λα Κορούνια".

"Μόλις μας... αφήσει ο ΠΑΟΚ, ερχόμαστε"

Τέλος, αποστολή του ατζέντη της ομάδας και της Λα Κορούνια είναι πείσουν τον ΠΑΟΚ πως η πρόταση των Ισπανών είναι συμφέρουσα για αυτόν. Ο Φερνάντεζ δεν κρύβει τα λόγια του και κοιτά να προωθήσει το... προϊόν του με κάθε τρόπο. "Ο Λούκας είναι είδωλο στον ΠΑΟΚ", αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: "Είναι το μεγάλο του όνειρο. Θέλει να παίξει στην Ισπανία και να φορέσει τη φανέλα της Ντεπορτιβο Λα Κορούνια. Όταν και οι δύο πλευρές θέλουν κάτι τόσο πολύ, στο τέλος θα γίνει. Μόλις μας... αφήσει ο ΠΑΟΚ, ερχόμαστε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK