Το παρασκήνιο του θριάμβου της Ατλέτικο σ' ένα VIDEO

Το πριν και το μετά του θριάμβου της Ατλέτικο στο Λονδίνο επί της Τσέλσι και της μεγαλειώδους πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αποτυπώνονται σ' ένα εκπληκτικό βίντεο που ετοίμασαν οι Μαδριλένοι.

Το παρασκήνιο του θριάμβου της Ατλέτικο σ' ένα VIDEO

Πριν το ματς, και κατά τη διάρκεια της μετάβασης της ομάδας στο γήπεδο για την προπόνηση, ο Τιάγκο, πρώην παίκτης της Τσέλσι, μιλά για τις εμπειρίες που έχει ζήσει στο Λονδίνο και στο "Στάμφορντ Μπριτζ" λέγοντας όμως ότι τώρα επιθυμεί την πρόκριση της Ατλέτικο.

Εν συνεχεία παρακολουθούμε πλάνα από τη μετάβαση προς το γήπεδο την ημέρα του ματς και την αποθέωση που γνωρίζουν οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο από τους οπαδούς τους έξω από το γήπεδο.

Μετά το ματς, και ενώ το Στάμφορντ Μπριτζ έχει πια αδειάσει, ο εκ των σκόρερ του ματς, Αντριάν μιλάει για το θρίαμβο της ομάδας και το πόσο άξιζε ο οργανισμός της Ατλέτικο την πρόκριση στον τελικό. Για το τέλος, πλάνα από την πτήση της επιστροφής.

Ολοι οι παίκτες φορούν μπλουζάκια που λένε juega cada partido como si fuera el ultimo, δηλαδή παίξε κάθε παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διαβάστε ακόμη

Σιμεόνε: "Αυτοί οι παίκτες γεννήθηκαν με μεγάλα..."

Τσέλσι-Ατλέτικο 1-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK