ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παρατσούκλι και οι απαντήσεις του Νιμανί

Ο Φρεντερίκ Νιμανί που δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ εξηγεί γιατί δεν πέτυχε στην Αγγλία και στη Ναντ, ενώ η αποκάλυψη του προτύπου του πριν από λίγα χρόνια σε συνέντευξη, "γέννησε" και το νέο του προσωνύμιο

Το παρατσούκλι και οι απαντήσεις του Νιμανί

Μετά από την πολύ καλή αρχή που είχε κάνει τη σεζόν 2008-2009, όταν και σημείωσε τέσσερα γκολ σε επτά αγώνες, μπήκε στο στόχαστρο της Ρεάλ, την Άρσεναλ και της Γιουβέντους, με την τελευταία να βλέπει στο πρόσωπό τον τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Τρεζεγκέ. Πώς τον αποκαλούσαν τότε τα ΜΜΕ; Νέο Αντεμπαγιόρ λόγω της εμφάνισής του που μοιάζει πολύ στον διάσημο επιθετικό της Τότεναμ, του τρόπου παιχνιδιού του, αλλά και της αποκάλυψης σε συνέντευξή του πως αυτός είναι και το πρότυπό του.

Βέβαια τα πράγματα δεν πήγαν καλά στη συνέχεια για τον Φρεντερίκ Νιμανί, ο οποίος πήγε δανεικός σε αρκετές ομάδες χωρίς να καταφέρει να δείξει την αξία του. Ο ίδιος είχε πει πως “όταν έπαιζα στη Ναντ ο τραυματισμός μου αποδείχτηκε πολύ πιο σοβαρός από ότι περίμενα και δεν μπόρεσα να τον ξεπεράσω”.

Για την παρουσία του στην Μπέρνλι είπε: “Στην Μπέρνλι έμαθα πολλά πράγματα και βασικά βελτίωσα τα αγγλικά μου. Το επίπεδο στη Γαλλία είναι πολύ πιο υψηλό από τη Γαλλία και μετάνιωσα μόνο που έπαιξα δύο παιχνίδια. Οι αναμνήσεις μου είναι καλές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK