Το πάθημα της Αργεντινής δεν έγινε μάθημα σε Βραζιλια-Γερμανία

Μετά τη "γκέλα" τη Αργεντινής, η 4η ημέρα επεφύλαξε και άλλα... ηλεκτροσόκ για τις υπερδυνάμεις του Μουντιάλ, με τον Μεξικό να νικάει την Γερμανία και την Ελβετία να "μπλοκάρει" την Βραζιλία (VIDEOS)!

Brazil's Neymar during the group E match between Brazil and Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Themba Hadebe)
Brazil's Neymar during the group E match between Brazil and Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Themba Hadebe) AP PHOTO/THEMBA HADEBE

O καταποντισμός των φαβορί! Αυτός είναι ο πιο σωστός χαρακτηρισμός για την 4η ημέρα του Μουντιάλ, με τις δύο υπερδυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Βραζιλία (5 κατακτήσεις) και Γερμανία (4 κατακτήσεις) να αποτυγχάνουν παταγωδώς στα πρώτα τους παιχνίδια στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η μεν παγκόσμια πρωταθλήτρια βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Μεξικό και δεν μπόρεσε να... επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης γνωρίζοντας έτσι την πρώτη της αποτυχία μετά από επτά σερί νικηφόρες πρεμιέρες ενώ η Βραζιλία προηγήθηκε με γκολάρα του Κουτίνιο αλλά ισοφαρίστηκε στην αρχή του δευτέρου μέρους από την Ελβετία και έμεινε στο 1-1.

Όσο για το ματς με το οποίο άνοιξε χρονικά η αυλαία, αυτό μεταξύ της Σερβίας και της Κόστα Ρίκα, κρίθηκε από μία εκπληκτική εκτέλεσης φάουλ του Κολάροφ που χάρισε το τρίποντο στους "πλάβι".

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΣΕΡΒΙΑ 0-1

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΜΕΞΙΚΟ 0-1

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 1-1

Περισσότερα για το παιχνίδι και το πανόραμα του Μουντιάλ ΕΔΩ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK