Το'πε και το'κανε ο Μπάουσα: στην Αργεντινή ο Μπελούστσι!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού και έτσι ο Φερνάντο Μπελούστσι είναι πλέον και επίσημα στην εθνική Αργεντινής μετά από 5 ολόκληρα χρόνια!

Το'πε και το'κανε ο Μπάουσα: στην Αργεντινή ο Μπελούστσι!

Ο Εντγκάρντο Μπάουσα είχε ρίξει τη... βόμβα από το απόγευμα της Τρίτης όταν δήλωσε πως σε περίπτωση που δεν έχει στη διάθεσή του τον Πάουλο Ντιμπάλα για τα δύο επόμενα ματς της εθνικής Αργεντινής, υπάρχει έτοιμος αντικαταστάτης: τον Φερνάντο Μπελούστσι.

Το'πε και το'κανε ο Μπάουσα: στην Αργεντινή ο Μπελούστσι!

Πριν καν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από τις δηλώσεις του τεχνικού της "αλμπισελέστε", "έσκασε" η βόμβα, με την ποδοσφαική ομοσπονδία της Αργεντινής να ανακοινώνει επίσημα πως οι Φερνάντο Μπελούστσι και Εσεκιέλ Λαβέτσι είναι οι δύο παίκτες που κλήθηκαν για τα ματς με Βραζιλία και Κολομβία ώστε να καλύψουν το κενό του Ντιμπάλα.

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ
Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 33χρονος Μπελούστσι, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό στα τέλης της περασμένης δεκαετίας, επιβραβεύτηκε ουσιαστικά για το πολύ καλό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με την Σαν Λορένσο, ενώ επιστρέφει για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα της χώρας του μετά το 2011!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η εθνική Αργεντινής καλεί τον Μπελούστσι μετά από 5 χρόνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK