Το περιβραχιόνιο του Μπουφόν πήγε σε καλά χέρια...

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν άφησε πίσω του φεύγοντας από την Γιουβέντους και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και οι "μπιανκονέρι" τον έδωσα σε έναν από τους πιο αφοσιωμένους "στρατιώτες" τους (PHOTO).

Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with teammates goalkeeper Gianluigi Buffon, centre and Giorgio Chiellini after the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the Milan San Siro stadium, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. Juventus won the game 2-0, Higuain scored both goals. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with teammates goalkeeper Gianluigi Buffon, centre and Giorgio Chiellini after the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the Milan San Siro stadium, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. Juventus won the game 2-0, Higuain scored both goals. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας και αμέτρητων τίτλων με τη φανέλα της Γιουβέντους ο Τζανλουίτζι Μπουφον αποφάσισε να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως ο νέος σταθμός στην καριέρα του -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Επειδή όμως η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται, η "βέκια σινιόρα" φρόντιζει να κάνει το... επόμενο βήμα και να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε έναν παίκτη της όπως και ο Μπουφόν, που είναι ο ορισμός του στρατιώτη.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζόρτζιο Κιελίνι που με 13 σεζόν και 472 ματς με την Γιουβέντους στην πλάτη πήρε επίσημα το χρίσμα, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας των επτά τελευταίων ετών να ανεβάζει φωτογραφία του στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram με το εξής σχόλιο: "Αρχηγός Κιέλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK