Το πικάντικο σχόλιο του Φελίπε Μέλο για γυναίκα αντιπάλου!

Ο Φελίπε Μέλο "τρελάθηκε" από ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε σε ματς της Παλμέιρας με την Πενιαρόλ και πέρασε στην αντεπίθεση πιάνοντας στο στόμα τη γυναίκα του αντιπάλου (VIDEO).

Το πικάντικο σχόλιο του Φελίπε Μέλο για γυναίκα αντιπάλου!

Είναι γνωστό τοις πάσοι πως ο Φελίπε Μέλο είναι από τους πλέον παρορμητικούς ποδοσφαιριστές που φιγουράρουν στα γήπεδα του κόσμου (το όνομά του ακούστηκε μέχρι και για τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο όταν ήταν να αποχωρήσει από την Ίντερ, ελέω της παρουσίας του Αντρέα Στραματσόνι στον "πράσινο" πάγκο), όμως στο ματς Παλμέιρας-Πενιαρόλ που βρήκε νικήτρια με 3-2 την ομάδα του το... τερμάτισε!

Και αυτό γιατί αδυνατώντας να συγκρατήσει την οργή του για ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τον παίκτη της Πενιαρόλ, Γκαστόν Ροντρίγκες, φρόντισε να αφιερώσει μία άκρως πικάντικη ατάκα για τη γυναίκα του, με τις δηλώσεις του να γίνονται on camera!

"O Γκαστόν Ραμίρες πέρασε όλο το παιχνίδι αποκαλώντας με μαϊμού. Πιστεύω ότι η γυναίκα του θα πρέπει να τον κεράτωσε με νέγρο... Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε", δήλωσε ο Μέλο, που είχε βγει εκτός εαυτού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK