Το πιο ακραίο μεταγραφικό σενάριο Ρεάλ - Εμπαπέ

Η Μαδρίτης φέρεται να μην έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ. Κυκλοφορεί μάλιστα κι ένα σενάριο ανταλλαγής.

France's Kylian Mbappe celebrates scoring from the penalty spot his side's third goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Κι άλλο Ρεάλ - Εμπαπέ χωράει; Χωράει. Αφού τα δημοσιεύματα για συνέχεια του ενδιαφέροντος των Μαδριλένων για τον Γάλλο δίνουν και παίρνουν. Κάποια, μάλιστα, ακραία. Όπως αυτό του Fichajes το οποίο κάνει λόγο για μία ενδεχόμενη ανταλλαγή ανάμεσα σε Πέρεθ και Παρί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα καταλυτικό ρόλο για να καταφέρει η Βασίλισσα να πάρει τον Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να παίξει ο Βινίσιους. Οι Παριζιάνοι φημολογείται πως ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο παίκτη κι έτσι δεν αποκλείουν κάποιου είδους συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, το σενάριο αυτό μοιάζει τραβηγμένο καθώς Μέσα κοντά στο ρεπορτάζ της Ρεάλ επισημαίνουν ότι ο Βινίσιους θεωρείται ως ο επόμενος ηγέτης της ομάδας, ενώ κατά το παρελθόν ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε πει ότι ο νεαρός Βραζιλιάνος θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Ρονάλντο: Το αδιανόητα ακριβό ρολόι για τη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία

Άστον Βίλα: Ετοιμάζει "βόμβα" για την επίθεσή της

News 24/7

24MEDIA NETWORK