Το πιο παράξενο και νόμιμο γκολ που σημειώθηκε ποτέ

Έχουμε δει παράξενα γκολ. Αυτό όμως παραήταν, με τους παίκτες να ζητούν το "λόγο" από τον διαιτητή, ο οποίος όμως πήρε τη σωστή απόφαση, αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το περίεργο αυτό στιγμιότυπο (VIDEO).

AP Image

Η Καμπιντίλι και η Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ είναι δύο ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της β' κατηγορίας της Ιρλανδίας. Τη περασμένη Κυριακή έπαιξαν στο γήπεδο της πρώτης, με τη δεύτερη να νικάει 2-1.

Δεν ήταν όμως το σκορ αυτό που παραξένεψε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, αλλά το γκολ με το οποίο οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τέλος. Κι αυτό, διότι πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη με τους παίκτες να διαμαρτύρονται αμέσως στον διαιτητή.

Στο 89', ένας παίκτης της Καμπιντίλι σούταρε αδύναμα και η μπάλα κατέληξε στον τερματοφύλακα που τη κοντρόλαρε αρχικά με τα πόδια. Στη συνέχεια τη μάζεψε με τα χέρια, ενώ ένας αντίπαλος έπεσε για να τη "κλέψει", με τον πορτιέρε να θεωρεί πως του έγινε φάουλ.

Παρόλα αυτά, ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάποια παράβαση και ο γκολκίπερ άφησε κάτω τη μπάλα, πιάνοντάς την ύστερα ξανά. Αμέσως ο ρέφερι σφύριξε ορθά έμμεσο φάουλ με έναν παίκτη των γηπεδούχων να τρέχει προς το μέρος του γκολκίπερ, να του παίρνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια και να παράσει σε συμπαίκτη του που την έστειλε στα δίχτυα σε "κενή" εστία.

"Μικρό" το κακό για τη Γκάλγουεϊ, αν αναλογιστούμε ότι δεν της κόστισε τη νίκη, πραγματικά παράξενος όμως ο τρόπος που το συγκεκριμένο τέρμα επετεύχθη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1:27:

News 24/7

24MEDIA NETWORK