Το πιο ύποπτο παιχνίδι στην Ελλάδα για το οποίο όλοι χαίρονται

Η ιστορία ενός ερασιτεχνικού αγώνα που μας θυμίζει πως το ποδόσφαιρο δεν συγχωρεί όσους από έρωτα εκπέσανε!

Στιγμιότυπο αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Λίβερπουλ και Λεστερ.  Άνφιλντ, Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019.
Στιγμιότυπο αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Λίβερπουλ και Λεστερ. Άνφιλντ, Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 AP

Ρε θα μας τρελάνεις; Του βάζει τάκλιν ο Μανωλάς, πετάγεται ο Σκαρτάδος, διασχίζει τρία μέτρα στον αέρα και σκάει μέσα στην περιοχή; 

- Πουλί ήτανε;

- Και μένει το παιδί πεθαμένο στη λάσπη και πάει αυτός και του δείχνει κάρτα ότι δήθεν παίζει θέατρο; Και ζει ακόμα; Ήρθαν οι αγροκαλλιεργητές από τη Λακωνία να μας πούνε τι είναι πέναλτι! 

ο παραπάνω διάλογος προέρχεται από την ταινία 'Ας Περιμένουν οι Γυναίκες' κι έχει μείνει στην κινηματογραφική ιστορία ως ο 'Ορισμός του Πέναλτι'.  Αυτό το Σαββατοκύριακο, σε αγώνα της Α' ΕΠΣ Πιερίας, συνέβησαν μια σειρά από περιστατικά που ο δημιουργός της προαναφθερθείσας ταινίας, Σταύρος Τσιώλης, θα μπορούσε να τα είχε μετουσιώσει σε ακόμα μια επική μακεδονίτικη κωμωδία.

Είμαστε στην αναμέτρηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τους Πόντιους Κατερίνης. Ο αρχηγός του Αχιλλέα διατηρεί σχέση με μια νεαρή κοπέλα, φίλαθλο της ΠΑΕ Ποντίων. Η κοπέλα βρίσκεται στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας για να δει το ματς, μαζί με τους γονείς της. Η προπόνηση των δυο ομάδων ολοκληρώνεται. Ο αρχηγός του Αχιλλέα πηγαίνει ξαφνικά στα αποδυτήρια. Τι έγινε ρε παιδιά; Ο αρχηγός της ομάδας και βασικός κεντρικός αμυντικός βγαίνει με ένα κουτάκι που περιείχε μια βέρα και κατευθύνεται προς παράγοντες των Ποντίων Κατερίνης. Πλησιάζει την αγαπημένη του που είναι κι αυτή εκεί. Είναι η κόρη του προέδρου! Της ζητάει να γίνει η γυναίκα του. Το "ναι" της φτάνει μέχρι τη λίμνη Βόλβη.

Ο αγώνας ξεκινά με την ομάδα του Αχιλλέα να είναι το απόλυτο φαβορί. Όμως, οι Πόντιοι βγαίνουν με δύναμη στις αντεπιθέσεις και κυκλώνουν την ομάδα της Νεοκαισάρειας, προκαλώντας εύκολα και αβίαστα λάθη στην άμυνα της. Το τέλος επιφυλάσσει μια τρομερή έκβαση. Οι Πόντιοι Κατερίνης, το μεγάλο αουτσάιντερ του ματς, έχουν νικήσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 0-2!

Στημένο ματς; Οι μπατζανάκηδες και οι κολλητοί φίλοι που έχουν έρθει για να υποστηρίξουν τη Λίβερπουλ της Νοτίου Μακεδονίας θα πουν "του έδωσε την κόρη του και πήρε το ματς!" Το σίγουρο είναι πως το ποδόσφαιρο δεν συγχωρεί όσους από έρωτα εκπέσανε!


ΠΗΓΗ: 

TWITTER ΑΝΤΏΝΗ ΤΣΑΚΑΛΈΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK