Το πήρε απόφαση η Ρεάλ: Τότε ενεργοποιεί την βόμβα Εμπαπέ

Την τελευταία της προσπάθεια για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης αποφασίζοντας να καταθέσει επίσημη πρόταση την 1η Ιανουαρίου του 2024.

Το πήρε απόφαση η Ρεάλ: Τότε ενεργοποιεί την βόμβα Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη θέλει να φέρει πάση θυσία ο Φλορεντίνο Πέρεθ και σχεδιάζει την τελευταία του κίνηση προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε πρωτοσέλιδό της η AS, οι Μαδριλένοι ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Γάλλο την 1η Ιανουαρίου του 2024 δίνοντας του μάλιστα περιθώριο 15 ημερών προκειμένου να πάρει την οριστική του απόφαση.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ γνωρίζουν πως στο συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί υπάρχει όρος που του δίνει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που το επιθυμεί, κάτι που εδώ και μήνες ο Γάλλος έχει ξεκαθαρίσει πως είναι διατεθειμένος να κάνει.

Ο λόγος που οι Μερένχες επιλέγουν να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους για τον Γάλλο σταρ με την έναρξη του νέου έτους είναι γιατί αν το κάνουν νωρίτερα η Παρί έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά και ουσιαστικά να παγώσει κάθε πιθανότητα ολοκλήρωσης του deal.

Πάντως, σε περίπτωση που η συμφωνία δεν προχωρήσει η Ρεάλ αναμένεται να κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ, με την μάνατζερ του να τα αφήνει όλα ανοιχτά σε πρόσφατες δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του Νορβηγού σταρ και τις ρήτρες που υπάρχουν στο συμβόλαιό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ "δένει" το νέο κορυφαίο αστέρι των ακαδημιών της

Κλαούντιο Ετσεβέρι: Αυτό είναι το φαβορί για την απόκτηση του "νέου Μέσι"

Λίβερπουλ: Η απίστευτη αντίδραση του Φαν Ντάικ μετά το γκολ του Μακ Άλιστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK