Το πήρε απόφαση: πάει για τρελή ανταλλαγή με... Ντοναρούμα!

Έναν χρόνο πριν έδωσε μάχη για να μην αφήσει τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν ή στην Ρεάλ και τώρα τον προσφέρει στην Τσέλσι όχι για να πάρει λεφτά αλλά έναν παίκτη!

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates after his teammate AC Milan's Patrick Cutrone scored during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates after his teammate AC Milan's Patrick Cutrone scored during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η παρακάτω είδηση θα φάνταζε το καλοκαίρι του 2017 ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας και όποιος θα την διέρρεε πιθανότατα να του κολλούσαν την ταμπέλα του "τρελού". Τώρα όμως, όλα μοιάζουν εντελώς διαφορετικά για τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα που από εκεί που ήταν ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στην αγορά (όχι απλά γκολκίπερς) είναι στην πόρτα της εξόδου!

Ναι, ο 19χρονος πορτιέρε περνάει δύσκολες στιγμές στην Μίλαν και δεν απολαμβάνει πλέον ούτε της εμπιστοσύνης των οπαδών ούτε της στήριξης της διοίκησης, με την "Corriere dello Sport" να αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα πως οι "ροσονέρι" σκέφτονται να τον δώσουν στο πλαίσιο ανταλλαγής.

Chelsea's Alvaro Morata during the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Alvaro Morata during the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει πως στα γραφεία της οδού Άλντο Ρόσι έχουν κατασταλάξει στο ότι χρειάζονται έναν σέντερ φορ για να λύσουν το σοβαρό πρόβλημα που έχουν όσον αφορά στο σκοράρισμα (Σίλβα και Κάλινιτς απέτυχαν σε αυτό το ρόλο πέρυσι) και ότι αυτό το ρόλο μπορεί να τον καλύψει με επιτυχία ο Άλβαρο Μοράτα.

Είναι διατεθειμένοι μάλιστα να δώσουν τον Ντοναρούμα στους Λονδρέζους για να πάρουν τον Ισπανό επιθετικό (θέλει να επιιστρέψει στην Ιταλία), χωρίς να ζητήσουν χρήματα, με το ρεπορτάζ να σημειώνει πως πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα αποφασίσει ο νέος τεχνικός της Τσέλσι που μέχρι στιγμής... αγνοείται!

"Κρατήστε" πάντως το γεγονός πως η Τσέλσι ίσως αναζητήσει γκολκίπερ λίαν συντόμως από τη στιγμή που ο Τιμπό Κουρτουά έχει τάσεις φυγής από το σύλλογο εδώ και καιρό...

News 24/7

24MEDIA NETWORK