Το πιστεύει ακόμα για πρωτάθλημα ο Ζιντάν!

Τι κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πίσω από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα με 14 βαθμούς; Ο Ζινεντίν Ζιντάν πιστεύει στην ανατροπή και δεν δίστασε να το τονίσει δυο φορές στη συνέντευξη Τύπου!

Real Madrid's Gareth Bale stretches next to Real Madrid's head coach Zinedine Zidane while waiting to come on as substitute during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Gareth Bale zidane AP IMAGES

Όταν την 17η αγωνιστική βρίσκεσαι 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή και το μεγάλο σου αντίπαλο, κάθε σκέψη για κατάκτηση του τίτλου πρέπει να είναι... απαγορευτική. Αυτά για τους... θνητούς, αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν το πιστεύει ακόμα! Σε σημείο μάλιστα που το τόνισε δυο φορές!

Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου" από την Μπαρτσελόνα με 3-0, ο Γάλλος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει το αρνητικό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι πως δεν κρύφτηκε.

"Κάναμε πολλά λάθη και ο τρόπος που αμυνθήκαμε ήταν κακός για αυτό το επίπεδο", είπε αρχικά και συνέχισε: "Ξεκινήσαμε καλά και στο πρώτο μέρος η κατάσταση ήταν ισορροπημένη, οπότε η ήττα μας πονάει.

Ήταν μία δύσκολη μέρα, όμως δεν χρειάζονται αλλαγές. Δεν πρόκειται να κάνουμε... τρέλες. Είναι δύσκολο για εμάς τώρα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως το πρωτάθλημα δεν έχει... τελειώσει: "Δεν τα παρατάμε! Πρέπει να πάμε για διακοπές και να σκεφτούμε τη συνέχεια. Ας περάσουμε χρόνο με τις οικογένειες μας για να χαλαρώσουμε και θα δούμε μετά.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα...".

AP Photo/Paul White

News 24/7

24MEDIA NETWORK