Το ποδοσφαιρικό αντίο του Χόρχε Μπερμούδες

Στη γενέτειρά του, την πόλη Αρμενία της Κολομβίας η οποία βρίσκεται 290 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας, Μπογκοτά, ο Χόρχε Μπερμούδες αποχαιρέτησε την αγωνιστική δράση.

Το ποδοσφαιρικό αντίο του Χόρχε Μπερμούδες

Το βράδυ της Κυριακής (28/12) οι φίλοι του "El Patron" αναμετρήθηκαν με μικτή ομάδα σπουδαίων Κολομβιανών ποδοσφαιριστών του παρόντος αλλά και του παρελθόντος σε αγώνα προς τιμήν του. Ατραξιόν της βραδιάς αποτέλεσε η συνύπαρξη εντός αγωνιστικού χώρου τριών γενεών της οικογένειας Μπερμούδες, καθώς μαζί του αγωνίστηκαν ο πατέρας του και ο γιος του.

Ο 37χρονος Κολομβιανός αμυντικός ο οποίος τη διετία 2001-03 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε στο 78ο λεπτό και γνώρισε την αποθέωση (standing ovation) από όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της πόλης.

Μεταξύ εκείνων που τον τίμησαν με την παρουσία τους ήταν ο Αργεντινός προπονητής, Κάρλος Μπιάνκι, οι Κάρλος Βαλντεράμα, Οσκαρ Κόρντομπα, Κάρλος Ασπρίγια αλλά και οι γνώριμοί μας από τη θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, Αδόλφο Βαλέντσια (ΠΑΟΚ) και Φαμπιάν Εστάι (Ολυμπιακός).

Το πάρτι για το αντίο του "El Patron"

News 24/7

24MEDIA NETWORK