Η ανάρτηση του Δημάτου για βαριά τραυματισμένο οπαδό της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχασε το τρόπαιο όμως η ανθρώπινη ζωή έχει πολύ μεγαλύτερη αξία και αυτό το έδειξε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης, Αντρέας Δημάτος, μέσω ενός ποσταρίσματος.

PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
PRE GAME / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μέσα στο γήπεδο η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε αφού ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ και απέτυχε έτσι να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε πάρει το 2016 όμως πέρα από το τρόπαιο αυτό που "έκαιγε" τους ανθρώπους της Ένωσης το βράδυ του Σαββάτου ήταν η κατάσταση μερικών οπαδών τους που διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο ύστερα από χτυπήματα που δέχτηκαν πάνω σε επεισόδια.

Χαρακτηριστικό είναι και το ποστάρισμα που έκανε την Κυριακή ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης, Αντρέας Δημάτος, ο οποίος μοιράστηκε με τους ανθρώπους που τον ακολουθούν στο Facebook την ανακούφισή του για την εξέλιξη της υγείας ενός εκ των τραυματιών.

"Οι προσευχές όλων μας έπιασαν τόπο! Ο γιος του καλού μας φίλου βγήκε τώρα από το χειρουργείο. Και όλα έχουν πάει καλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς και στο προσωπικό του Αχιλλοπουλειου Νοσοκομείου Βόλου! Ορισμένα πράγματα μετρούν πολύ περισσότερο", ανέφερε στο ποστάρισμά του.

Photo Credits: Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK