Το ποστάρισμα του Καστίγιο για τη Σίτι "μπρίζωσε" τους Ολυμπιακούς!

Ο Νέρι Καστίγιο θυμήθηκε το σύντομο πέρασμά του από την Μάντσεστερ Σίτι μέσω σχετικής φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram και αποθεώθηκε από τους φανς του Ολυμπιακού...

Το ποστάρισμα του Καστίγιο για τη Σίτι "μπρίζωσε" τους Ολυμπιακούς!

Η ομάδα που έχει συνδέσει το όνομά του στην Ελλάδα δεν είναι άλλη από τον Ολυμπιακό αφού αγωνίστηκε για επτά ολόκληρα χρόνια στην ομάδα του Πειραιά και το καλοκαίρι του 2007 έβαλε 15.000.000 ευρώ "ζεστά" στα ταμεία της μέσω της παραχώρησής του στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Παρόλα αυτά ο Νέρι Καστίγιο έχει φορέσει τις φανέλες αρκετών ομάδων κατά τη διάρκεια της καριέρας του και μία από αυτές είναι και η ομάδα την οποία προπονεί τώρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Μεξικανό επιθετικό να μετράει επτά συμμετοχές στην Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-09 όπου έπαιξε ως δανεικός από την Σαχτάρ.

Ο 33χρονος παλαίμαχος φορ ανέβασε μάλιστα φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram (από ματς με την Τότεναμ) θέλοντας να θυμίσει εκείνη την εποχή όπου έζησε το όνειρο της Premier League μέσω των "πολιτών" και γνώρισε αποθέωση.

Φυσικά, εκείνοι που πρωτοστάστησαν στις λεκτικές επευφημίες ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού που θυμήθηκαν μάλιστα και αρκετά από τα συνθήματα που του αφιέρωναν πριν από μία δεκαετία και βάλε, όταν έπαιζε με τα ερυθρόλευκα και έπαιρνε τίτλους με τους Πειραιώτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK