Το "πράσινο" δείπνο στο Κολωνάκι (PHOTOS+VIDEOS)

H ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού δείπνησε το βράδυ της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Κολωνάκι. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκέντρωση των πρασίνων, από την οποία δεν έλειπε και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το "πράσινο" δείπνο στο Κολωνάκι (PHOTOS+VIDEOS)

Στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στο εστιατόριο "LI LI SHU" δείπνησαν το βράδυ της Πέμπτης τεχνική ηγεσία και παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσία του προέδρου των πράσινων Γιάννη Αλαφούζου. Το τραπέζι έγινε μετά από πρόσκληση στον Νίκο Νταμπίζα της Σαμάνθας Αποστολοπούλου και των εστιατορίων του Δημήτρη Παπά, Rakkan, Hama όπου τρώνε αρκετοί εκ των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Το παρών έδωσαν άπαντες οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των πράσινων, πλην του Στιβ Ρούτερ ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία, ενώ και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο δείπνο. Ο πρόεδρος των πράσινων μάλιστα ήταν ο πρώτος που έφτασε λίγο πριν τις 8.00, σχεδόν μαζί με τον Πράνιτς, και τους ακολούθησαν εν συνεχεία όλοι οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Το "πράσινο" δείπνο στο Κολωνάκι (PHOTOS+VIDEOS)

Μέχρι τις 8.20 η προσέλευση των πράσινων είχε ολοκληρωθεί ενώ εντύπωση προκάλεσε η βερμούδα του Μπεργκ καθώς και ο Σίλντενφελντ ο οποίος ήταν ο μοναδικός που συνοδευόταν από την κόρη του. Παρών φυσικά στο τραπέζι πλην του Αναστασίου και οι Νταμπίζας και Σαραβάκος οι οποίοι κάθισαν μαζί με τους Γιάννη Βονόρτα και Γιουσέφ Φος στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Ο μόνος που απουσίαζε και έφτασε στο Κολωνάκι λίγο μετά τις 10.00 ήταν ο Ατζαγκούν. Ο Νιγηριανός δεν γνώριζε πως να έρθει στο "LI LI SHU" έχασε τον δρόμο και έφτασε μετά από δυο ώρες. Μάλιστα όταν μπήκε μέσα στο μαγαζί άπαντες τον χειροκρότησαν και οι πλάκες προς τον νεαρό μέσο έδιναν και έπαιρναν.

Ήθελαν τον Μπεργκ

Την ίδια ώρα έξω από το μέρος όπου γινόταν το δείπνο είχαν μαζευτεί εννιά-δέκα μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν πως μέσα στο μαγαζί υπήρχαν παίκτες του τριφυλλιού περίμεναν απέξω για ένα αυτόγραφο. Άφησαν το παιχνίδι τους και περίμεναν μέχρι την ώρα που θα έβγαινε κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού για να βγουν μια φωτογραφία και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

Μάλιστα δεν έκρυψαν την λατρεία τους για τον Μπεργκ καθώς όντας την περισσότερη ώρα απέξω φώναζαν το όνομα του Σουηδού άσου ρυθμικά.

Δώρα για τους πράσινους

Πλην του δείπνου υπήρχαν και κάποια δώρα για όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού καθώς πάνω σε κάθε θέση υπήρχε ένα βραχολιάκι πράσινα με το τριφύλλι επάνω από την εταιρεία Bead it της Φανής Σαραντοπούλου.

Το "πράσινο" δείπνο στο Κολωνάκι (PHOTOS+VIDEOS)

Ακόμα υπήρχε μια τσάντα με καλλυντικά προσφορά της Fresh Line αντηλιακά, σαμπουάν ενώ το γλυκό που ήταν μικρές τούρτες με το τριφύλλι πάνω ήταν από την εταιρεία Fresh αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν ένα μπισκότο σε σχήμα Κυπέλλου με το σήμα του Παναθηναϊκού πάνω από την Donna's.

Το "πράσινο" δείπνο στο Κολωνάκι (PHOTOS+VIDEOS)

Οι όμορφες παρουσίες

Πλην των παικτών του Παναθηναϊκού τα βλέμματα πάνω τους τράβηξαν και κάποιες όμορφες παρουσίες που βρέθηκαν σε διαφορετικό τραπέζι. Συγκεκριμένα σε άλλη παρέα καθόταν η Ελεονόρα Μελέτη αλλά και η Μαρία Λουίζα Βόρου καθώς και η Χριστίνα Παππά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK