Το πριμ του Ανιέλι για την 4άρα ήταν ΕΚΠΛΗΞΗ για όλους!

Η Γιουβέντους διέλυσε την Μίλαν στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου και οι παίκτες ζήτησαν πριμ από τον Αντρέα Ανιέλι στα αποδυτήρια μέσα σε κατάσταση ευφορίας. Η απάντησή του... μοναδική (VIDEO)!

Το πριμ του Ανιέλι για την 4άρα ήταν ΕΚΠΛΗΞΗ για όλους!

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ή για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς μόνο για 45 λεπτά. Το πρώτο ημίχρονο του τελικού του Coppa Italia βρήκε Γιουβέντους και Μίλαν να παίρνουν μέρος σε ένα ισορροπημένο ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν όμως στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε 100%, με τους Τορινέζους να πατούν γκάζι και να εξαφανίζονται.

Ο Μπενατιά έσυρε το χορό στο 56', για να ακολουθήσει ένα ακόμα γκολ από τον Ντόουγκλας Κόστα, πάλι τον Μαροκινό και ένα αυτογκόλ από τον Κάλινιτς, με το 4-0 στο φινάλε του τελικού στο "Ολίμπικο" να σφραγίζει το τέταρτο διαδοχικό Κύπελλο για την "βέκια σινιόρα" και κατά 99,99% και το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ!

Όπως ήταν λογικό, οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν "τρελαμένοι" στα αποδυτήρια αισθανόμενοι πως έδωσαν απαντήσεις στους (αρκετούς) επικριτές τους και κάποια στιγμή η κατάσταση έγινε ακόμα πιο... ενδιαφέρουσα όταν μπήκε στα αποδυτήρια και ο Αντρέα Ανιέλι.

Αφού πρώτα όλοι οι παίκτες αποθέωσαν τον ισχυρό άνδρα της Γιουβέντους, ο Πάουλο Ντιμπάλα πήρε το λόγο και του είπε "Πρόεδρε, ποιό είναι το πριμ;", με τον Ανιέλι να του απαντά αφοπλιστικά "Μία μπίρα στον καθένα" και να λύνονται όλοι στα γέλια...

Αν μη τι άλλο, ετοιμόλογος ο πρόεδρος των "μπιανκονέρι", με το πάρτι στα αποδυτήρια της Γιουβέντους και τη στιχομυθία Ντιμπάλα-Ανιέλι να καταγράφεται μέσω κινητού τηλεφώνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK