Το πρωί της Πέμπτης η απόφαση για… μπάλα

Η απόφαση για το αν το προσεχές Σαββατοκύριακο διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες, θα παρθεί οριστικά το πρωί της Πέμπτης 20/11 από την ΕΠΟ, που όλα δείχνουν ότι θα ανάψει το πράσινο φως.

Το πρωί της Πέμπτης η απόφαση για… μπάλα

Η ομοσπονδία που δέχεται να αναστείλει την αναβολή των πρωταθλημάτων, απαιτούσε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης να υπογραφεί από τις 18 ΠΑΕ το περίφημο έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι ομάδες, οι παράγοντες και τα ΜΜΕ, θα πρέπει να απέχουν από κρίσεις για τη διαιτησία, για να μην… στοχοποιούνται οι διαιτητές!

Φυσικά, όπως είναι ήδη γνωστό, τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, αρνούνταν να υπογράψουν τέτοιο έγγραφο.

Οι διαβουλεύσεις κράτησαν μέχρι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όμως δεν τελεσφόρησαν, διότι το περιεχόμενο της περίφημης επιστολής δεν συμφωνήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Super League θα στείλει το πρωί της Πέμπτης στην ΕΠΟ την επιστολή, αλλά είτε θα έχει συμφωνηθεί κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα, είτε θα έχει εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο.

Ακολούθως, η ομοσπονδία θα ανάψει το πράσινο φως για να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα, υπαναχωρώντας στην απόφαση για επ’ αόριστο αναβολή, που όπως αποδεικνύεται την έλαβε μόνο για να προκαλέσει επικοινωνιακό θόρυβο…

Διαβάστε ακόμη:

Κανονικά πρωτάθλημα το τριήμερο

News 24/7

24MEDIA NETWORK