Το πρόωρο διαζύγιο με Ράμος είναι πλέον επιλογή για την Παρί

Στην Παρί Σεν Ζερμέν φέρονται να είναι προβληματισμένοι με την κατάσταση του Σέρχιο Ράμος και σκέφτονται ακόμα και την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους, σύμφωνα με την "Parisien".

Το πρόωρο διαζύγιο με Ράμος είναι πλέον επιλογή για την Παρί
YOUTUBE

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην Παρί Σεν Ζερμέν για την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός στόπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αβέβαιο ακόμα το πότε θα επιστρέψει.

Η αποθεραπεία του 35χρονου στόπερ για τον τραυματισμό του στο γαστροκνήμιο έχει πάει αρκετά πίσω σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό και ίσως να μην προλάβει να παίξει σε επίσημο ματς μέσα στο 2021.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Παρί, ο 35χρονος σέντερ μπακ βρίσκεται στη φάση της σταδιακής επανόδου στις προπονήσεις και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς στα μέσα Νοεμβρίου.

Αν σε αυτό υπολογίσουμε και το γεγονός ότι δεδομένα ο Ισπανός είναι πίσω σε φυσική κατάσταση τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι είναι οριακό το να προλάβει να παίξει εντός του έτους.

Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να έχει δεύτερες σκέψεις για την περίπτωσή του. Μάλιστα, σύμφωνα με την "Parisien" υπάρχουν και κάποιοι που ρίχνουν στο τραπέζι ακόμα και το ενδεχόμενο πρόωρης λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Ράμος πήγε ως ελεύθερος στην Παρί και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

News 24/7

24MEDIA NETWORK