Το πρόσωπο που δεν ευχαρίστησε ο Μάτος στο 'αντίο' του στον ΠΑΟΚ και γιατί

Ο Λέο Μάτος έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο ποστ στο instagram, λέγοντας 'αντίο' σε όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, από συμπαίκτες μέχρι μάγειρες και από γιατρούς μέχρι θυρωρούς. Εκτός από έναν...

Ο Μάτος του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ, για τους πρώτους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League 2019-2020 στην Τούμπα | Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019
Ο Μάτος του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ, για τους πρώτους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League 2019-2020 στην Τούμπα | Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 EUROKINISSI SPORTS/ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ

Ο Λέο Μάτος αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, γυρίζοντας σελίδα στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ θα ανήκει πλέον στη Βάσκο ντα Γκάμα, ωστόσο φεύγει ως φίλος από την Τούμπα, όπως φρόντισε να δείξει με το μήνυμα αποχαιρετισμού που έστειλε δημοσίως προς τους ανθρώπους της ομάδας. Κυριολεκτικά όλους τους ανθρώπους της ομάδας, αφού δεν ξέχασε ούτε τους... μάγειρες ή τους θυρωρούς.

"Στους νυν συμπαίκτες και σε πολλούς άλλους παίκτες που ήταν με τον σύλλογο αυτά τα 4 χρόνια. Θα ήθελα να πω ότι ήσασταν κομβικοί σε αυτήν τη διαδικασία ανέλιξης του ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο και τώρα είναι ευθύνη των παικτών που μένουν, να διατηρήσουν τον ΠΑΟΚ ως παράδειγμα προς μίμηση. Όπως ο Αμπέλ (σ.σ. Φερέιρα) πάντα λέει: 3 πράγματα πρέπει να έχουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτά είναι ταλέντο, πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Τα έχουμε όλα και ελπίζω τον Μάιο του 2021 να μπορώ να πανηγυρίσω ακόμα μερικούς τίτλους του ΠΑΟΚ, αν και θα είμαι μακριά. Από σήμερα, όμως, έγινα φίλαθλος του ΠΑΟΚ", έγραψε αρχικά σε ποστάρισμά στο instagram και στη συνέχεια άρχισε να γίνεται πιο συγκεκριμένος:

"Σας ευχαριστώ όλους, συντρόφους, προπονητές, γιατρούς, μασέρ και φυσιοθεραπευτές που με κάνατε να γελάω κάθε μέρα με τις συζητήσεις μας, διευθυντές και συγκεκριμένα τους Λούμπος Μίχελ και Όλαφ (σ.σ. Ρέμπε), τον πρόεδρο (σ.σ. Ιβάν Σαββίδη), τη Μαρία Γκοντσάρεβα που κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη υπάλληλος του συλλόγου, αφού τον υπερασπίζεται με απίστευτο τρόπο, τους διατροφολόγους, τους θυρωρούς στη Νέα Μεσήμβρια, τους μάγειρες -ένα ξεχωριστό φιλί για τη Μόρφη-, τον Γιώργο Σαββίδη. Εν ολίγοις, όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ο καθένας στον ρόλο του υπήρξε κομβικός στην επιτυχία του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Μείνετε δυνατοί, ο ΠΑΟΚ αξίζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας".

Σαν να λείπει κάτι και όχι η διοίκηση, την οποία 'καθρεφτίζει' στο πρόσωπο της Γκοντσάρεβα και της οικογένειας Σαββίδη. Μίλησε για συμπαίκτες, προπονητές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, όσους βρίσκονται πίσω και μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως προσπέρασε το όνομα ενός πολύ συγκεκριμένου ανθρώπου. Όταν αράδιασε τα ονόματα των αθλητικών διευθυντών που θήτευσαν στον 'δικέφαλο του βορρά' επί των ημερών του, έκανε λόγο για τον Λούμπος Μίχελ και τον Όλαφ Ρέμπε, παρότι ο τελευταίος προσελήφθη μόλις πριν από μερικούς μήνες. Απέφυγε να αναφέρει ονομαστικά τον... συνδετικό κρίκο των δύο, τον Μάριο Μπράνκο, τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου από τις 13 Νοεμβρίου του 2018 μέχρι τις 3 Ιουλίου του 2020, όταν έλυσε τη συνεργασία του.

Ο Μπράνκο ήταν ο αθλητικός διευθυντής υπό τον οποίο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ του 2019, λογικά της πιο μεγάλης αθλητικής στιγμής του Μάτος, όμως ο 34χρονος ποδοσφαιριστής δεν τον συμπεριέλαβε στα "ευχαριστώ" του. Οι δυο τους, αν και μιλούσαν κοινή γλώσσα, δεν είχαν τις καλύτερες των σχέσεων, κάτι που αποδεικνύεται και από αυτήν τη στάση του Μάτος. Ο υπαρχηγός του ΠΑΟΚ αποχωρεί με τον τρόπο που θέλει ο ίδιος, αποχαιρετώντας όσους ο ίδιος επιθυμεί και ο Μπράνκο δεν είναι εξ αυτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK