Το πρώτο φιλικό της Ρόμα είχε 9 γκολ και "κράξιμο"!

H Ρόμα μετέτρεψε σε γιορτή το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της πετυχαίνοντας 9 γκολ όμως υπήρχε και μία παραφωνία: τα γιουχαΐσματα κατά ενός συμπαίκτη του Κώστα Μανωλα. Διαβάστε το story.

Το πρώτο φιλικό της Ρόμα είχε 9 γκολ και "κράξιμο"!

To πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Ρόμα (έγινε η πρώτη ομάδα της Serie A που μετέδωσε αγώνα της μέσω Twitter) άφησε ευχαριστημένους τους περίπου 3.000 οπαδούς της που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Λατίνα, με την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο να πετυχαίνει 9 γκολ απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα και να μην απειλείται σχεδόν καθόλου στα 90 λεπτά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Πάτρικ Σικ που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης στο αρχικό σχήμα και ολοκλήρωσε το ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ, θετικοί ήταν οι Μαρκάνο και Πελεγκρίνι, ενώ ο Χαβιέρ Παστόρε δεν έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης στο ντεμπούτο του με την τζαλορόσα φανέλα.

Το πρώτο φιλικό της Ρόμα είχε 9 γκολ και "κράξιμο"!

Εκείνος πάντως που "τα άκουσε" από την εξέδρα ήταν ο Αλεσάντρο Φλορέντσι, με τον νυν υπαρχηγό της ομάδας να μην έχει ακόμα συμφωνήσει με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του (ζητάει υψηλότερες οικονομικές απολαβές) και τους τιφόζι να τον βάζουν στο... στόχαστρο.

"Αφαιρέστε του το περιβραχιόνιο" και "Φλορέντσι 30 αργύρια" ήταν μερικές από τις φράσεις που εκτόξευσαν οι οπαδοί εις βάρος του, με τον παίκτη (μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο) να καλείται τώρα να αποκαταστήσει τις σχέσεις του μαζί τους σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία με την ομάδα για το νέο του συμβόλαιο τις προσεχείς ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK