Το πρώτο γκολ του Φαν Πέρσι ήταν... όνειρο

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ξανασυστήθηκε στο... πληγωμένο κοινό της Φέγενορντ. Μπήκε στο 78ο λεπτό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σκόραρε γκολ... όνειρο όπως το περιέγραψε, το πρώτο του με την ολλανδική ομάδα μετά από 14 χρόνια (VIDEO)!

Το πρώτο γκολ του Φαν Πέρσι ήταν... όνειρο
Robin van Persie

Φέγενορντ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από την ολλανδική ομάδα ο, τότε, νεαρός επιθετικός πίκρανε κόσμο και διοίκηση.

Ήθελε πολλά για την εποχή χρήματα, ενώ όταν δεν τα πήρε υπέπεσε σε πολλά πειθαρχικά παραπτώματα, με αποτέλεσμα μάλιστα τον Γενάρη του 2004, να... σαμποτάρει τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ!

Το καλοκαίρι της ίδιας σεζόν η Φέγενορντ αποδέχτηκε το ταπεινωτικό ποσό των 2.750.000 λιρών για τον Φαν Πέρσι (τα μισά και λιγότερα απ' όσα έδινε η Άρσεναλ τον Γενάρη) και ο Ολλανδός μετακόμισε στην Αγγλία. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Φαν Πέρσι επέστρεψε στην αγαπημένη και πληρωμένη ομάδα του και το βράδυ της Πέμπτης πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 14 χρόνια με άκρως εντυπωσιακό τρόπο!

"Τα περισσότερα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα, όμως αυτό είναι γεγονός! Σας ευχαριστώ legioen, ακούμε και αισθανόμαστε τη στήριξη σας, Πάμε ξανά την Κυριακή!", έγραψε ο 34χρονος φορ στο twitter.

News 24/7

24MEDIA NETWORK