Το πρώτο όχι του Μέσι και το νέο συμβόλαιο που έρχεται

Οι πρώτες κινήσεις τακτικής για την ανανέωση του συμβολαίο του Λιονέλ Μέσι μόλις άρχισαν με το πρώτο όχι του Αργεντινού σταρ. Που δεν σημαίνει κάτι απαραιτήτως...

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 26, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα τον φώναξε και του πρότεινε ένα βασιλικό συμβόλαιο με αποδοχές που θα έφταναν τα 35εκ καθαρά το χρόνο. Ο Μέσι είπε όχι γιατί προφανώς προσδοκά κάτι καλύτερο για το τελευταίο, ίσως, πολύ μεγάλο συμβόλαιο που θα υπογράψει στην καριέρα του.

Ο σούπερ σταρ της "Μπάρτσα" διανύει το 30ο έτος της ηλικίας του, ξέρει ότι ο χρόνος σιγά-σιγά αρχίζει και τελειώνει, οπότε επιδιώκει να πάρει το καλύτερο δυνατόν.

Οχι ότι έχει ανάγκη βέβαια, αυτό έλειπε, γύρω από τον Μέσι όμως κινείται ένα σύστημα που προσδοκά και αυτό τα δικά του κέρδη. Κυρίως ο πατέρας του Χόρχε αλλά και άλλοι άνθρωποι που έχουν να παίρνουν απο τον καλύτερο, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστή, της τελευταίας 20ετίας.

Συμπέρασμα: Ο Μέσι κατά πάσα πιθανότητα θα βάλει κάποια στιγμή την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατά στο "Καμπ Νόου" μέχρι το 2022.

News 24/7

24MEDIA NETWORK