To πρωτοσέλιδο που πωρώνει τους Άγγλους ενόψει Σουηδίας!

Η Κολομβία μπήκε στο χρονοντούλαπο, η Σουηδία είναι το το νέο εμπόδιο στο δρόμο προς τη δόξα και αγγλικό ΜΜΕ βρήκε τον τρόπο για να στείλει συσπειρωτικό μήνυμα στους Άγγλους οπαδούς!

England's Harry Kane, right, goalkeeper Jordan Pickford, centre, and Kieran Trippier celebrate at the end of the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. England won after a penalty shoot out. (AP Photo/Victor R. Caivano)
England's Harry Kane, right, goalkeeper Jordan Pickford, centre, and Kieran Trippier celebrate at the end of the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. England won after a penalty shoot out. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Το ματς με την Κολομβία είχε χαρακτηριστιστεί ως "πρόκληση" από πολλούς στο Νησί καθώς μέσα από αυτό η Αγγλία είχε μία χρυσή ευκαιρία: απέναντι σε έναν σεβαστό αντίπαλο αλλά όχι από αυτούς που αποκαλούνται "μεγαθήρια" να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στα προημιτελικά ενός Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Το κατάφερε και μάλιστα με τον... δύσκολο, τον ζόρικο τρόπο. Ισοφαρίστηκε στο 93' την ώρα που φαινόταν πως έχει στο τσεπάκι της το ματς ενώ στη διαδικασία των πέναλτι που ισοδυναμούσε με εφιάλτη/κατάρα/μπαμπούλα για τους Άγγλους από το 1990 και μετά (6 σερί αποκλεισμοί σε Euro και Μουντιάλ), μπόρεσε να επιβιώσει αν και έχασε πρώτη πέναλτι με τον Χέντερσον.

Πλέον όμως το ματς με τους Νοτιοαμερικανούς ανήκει στο παρελθόν και στο Νησί κάνουν ήδη όνειρα για τον ημιτελικό της ερχόμενης εβδομάδας με την νικήτρια του Κροατία-Ρωσία, έχοντας στο μυαλό τους πως μπορούν να βγουν θριαμβευτές από το σαββατιάτικο ραντεβού με τους Σουηδούς.

Μπορεί μάλιστα να απέχουμε δύο 24ωρα από την κόντρα με τους Σκανδιναβούς, ωστόσο τα αγγλικά ΜΜΕ φροντίζουν ήδη από τώρα να... βάζουν στο κλίμα τους φανς των "τριών λιονταριών" με εμψυχωτικά δημοσιεύματα για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τους παίκτες του.

Όσον αφορά στο βραβείο για το πιο ευφάνταστο πρωτοσέλιδο της Πέμπτης, αυτό πηγαίνει με άνεση στην "Mirror" που μας γύρισε στη δεκαετία του '80 και στη διάσημη κινηματογραφική επιτυχία των θρυλικών Ghostbusters, δίνοντας ρόλους κυνηγούς (ποδοσφαιρικών) φαντασμάτων στον Σαουθγκέιτ, στον Κέιν και στον Πίκφορντ!

"Εάν θέλεις να δώσεις τέλος στην κατάρα των πέναλτι και να νικήσεις την Σουηδία, τότε ποιον θα καλέσεις; Τους κυνηγούς φαντασμάτων του Γκάρι", αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της...

To πρωτοσέλιδο που πωρώνει τους Άγγλους ενόψει Σουηδίας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK