To πρωτοσέλιδο που "βάζει φωτιά" σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Πολ Πογκμπά είναι... φευγάτος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως σύμφωνα με το ιταλικό μέσο η ομάδα που θέλει να καταλήξει δεν είναι η Μπαρτσελόνα αλλά η Γιουβέντους ελέω Ρονάλντο!

France's Paul Pogba celebrates with the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
France's Paul Pogba celebrates with the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Η Γιουβέντους αγωνίζεται το βράδυ του Σαββάτου στο "Ένιο Ταρντίνι" κόντρα στην επανακάμψασα στην Serie A Πάρμα και οι οπαδοί της αδημονούν για το πρώτο επίσημο γκολ του Κριστιάνο Ρονάντο με την ασπρόμαυρη φανέλα (δεν τα κατάφερε με Κιέβο Βερόνα και Λάτσιο), ωστόσο το ματς αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα για την Tuttosport.

Ναι μεν το τορινέζικο μέσο, που καταπιάνεται με τη δραστηριότητα της Γιουβέντους, έχει αναφορά στο εν λόγω παιχνίδι, ωστόσο στο πρωτοσέλιδό του κυριαρχούν δύο φιγούρες για μεταγραφικό λόγο: ο Πολ Πογκμπά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

To πρωτοσέλιδο που "βάζει φωτιά" σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

"Ο Πογκμπά θέλει τον CR7", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος, με την εφημερίδα να επεξηγεί: "Ο άσος της Γιουνάιτεντ έχει κόψει επαφές με τον Μουρίνιο και έχει σκοπό να σμίξει με τον Ρονάλντο τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς έχει τη δυνατότητα να παίξει με τους "μπιανκονέρι" στη δεύτερη φάση του Champions League παρά το γεγονός πως θα τους έχει αντιμετωπίσει στους ομίλους".

Portugal's Cristiano Ronaldo, left, drives the ball next to France's Paul Pogba during the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Portugal's Cristiano Ronaldo, left, drives the ball next to France's Paul Pogba during the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Σημειώνεται πως φλογερό ενδιαφέρον για τον Γάλλο μέσο έχει δείξει αυτό το καλοκαίρι που πέρασε η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με το τορινέζικο μέσο να επισημαίνει ωστόσο την επιθυμία του Πογκμπά να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε το όνομά του ώστε να έχει για παρέα τον Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK