To ρεκόρ του Τοροσίδη δεν το έχει άλλος κανείς!

Ο Βασίλης Τοροσίδης άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Γιβραλτάρ και συνδύασε το γκολ με ένα μοναδικό ρεκόρ. Ισοφάρισε τον Τσαλουχίδη ο Μήτρογλου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(Α) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ(Κ) ΜΑΝΤΑΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(Α) ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ(Κ) ΜΑΝΤΑΛΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ιστορικό ρεκόρ! Το γκολ του Τοροσίδη με το οποίο η Εθνική Ελλάδας προηγήθηκε 1-0 του Γιβραλτάρ (και ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο προς τα μπαράζ του Μουντιάλ) ήταν συλλεκτικό αφού έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που φτάνει διψήφιο αριθμό τερμάτων, ενώ συνολικά είναι ο 19ος που φτάνει τα 10.

Είναι επίσης εντυπωσιακό πως μόνο 4 παίκτες στην ιστορία της "γαλανόλευκης" έχουν σκοράρει περισσότερες φορές με το κεφάλι σε σύγκριση με τα 5 γκολ του "Τόρο" με αυτό τον τρόπο, και αυτοί είναι οι: Τσαλουχίδης, Χαριστέας, Γκέκας και Αναστόπουλος.

Όσον αφορά στον Κώστα Μήτρογλου που πρόσθεσε άλλα δύο γκολ στο ενεργητικό του με τη φανέλα της Εθνικής (έφτασε τα 6 σε αυτή την προκριματική φάση), έχει πλέον 16 και είναι στην 8η θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Γιώτη Τσαλουχίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK