Το 'ριξε στις βεντούζες ο Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα κυνηγάει πλέον πρωτάθλημα και κύπελλο και ο Μέσι και η παρέα του πρέπει να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο τους. Ο Νεϊμάρ δεν ξεφεύγει από τον κανόνα, επιστρατεύοντας την παραδοσιακή μέθοδο της... βεντούζας! (PHOTO)

Barcelona's Neymar gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Νεϊμάρ μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία (25 ετών), αλλά όπως φαίνεται είναι παραδοσιακός στις παραδόσεις του.

Ενόψει και του αγώνα της Τετάρτης (26/4), απέναντι στην Οσασούνα, ο Βραζιλιάνος σταρ βρήκε έναν τρόπο να... χαλαρώσει και να ανακτήσει δυνάμεις ενόψει της συνέχειας.

Πώς; Κάνοντας βεντούζες! Ο επιθετικός χαφ της Μπαρτσελόνα, μοιράστηκε το γεγονός με τους φίλους του στο instagram, γράφοντας "αποθεραπεία".

Το 'ριξε στις βεντούζες ο Νεϊμάρ

Οι βεντούζες είναι γνωστές για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, βοηθώντας την καταπολέμηση κρυολογημάτων ή πόνων, ενώ βοηθούν και στη χαλάρωση του σώματος.

Άρχοντας ο Νεϊμάρ.

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK