Το "Ronaldo Effect" παραμένει ακόμα στη Γιουνάιτεντ, το μεγάλο αστέρι της ομάδας που τον μιμείται σε κάθε ευκαιρία

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο μιμείται σε κάθε ευκαιρία ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ο νεός πανηγυρισμός του.

Manchester United's Cristiano Ronaldo during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Thursday, Sept. 1, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Τι κι αν έφυγε άρον άρον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας της έντονης αντιπαράθεσης που είχε με τον Έρικ Τεν Χαχ στην αρχή της περασμένης αγωνιστικής περιόδου; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αποτελεί ακόμη πήγη έμπνευσης για αρκετούς ποδοσφαριστές των "κόκκινων διαβόλων".

Ένας απ' αυτούς είναι και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ο οποίος στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας για το Carabao Cup σκόραρε και για άλλη μία φορά μιμήθηκε έναν από τους πανηγυρισμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα ο νεαρός φορ σκόραρε και έκανε τον διάσημο πανηγυρισμό του CR7 στον οποίο δείχνει τον αγωνιστικό χώρο υποδηλώνοντας πως είναι "εδώ".

Θυμίζουμε πως ο 19χρονος Αργεντίνος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο και πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2020.

Τη φετινή χρονιά έχει πραγματοποιήσει 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με το τέρμα κόντρα στην Πάλας να είναι το πρώτο του για τη φετινή χρονιά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι απαγόρευσε τη μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ αλλά τα 90 λεπτά συμμετοχής φέρνουν "διαζύγιο"

Παρί: Χαλάει τα σχέδια του Πεπ και "δένει" το νέο μεγάλο ταλέντο της

Σάντσο: Κι όμως! Ήταν "απείθαρχος" και στην Ντόρτμουντ, ποιες συνήθειές του εξόργιζαν τους Βεστφαλούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK