Το σχόλιο του Δημήτρη Κριτή

Το σχόλιο του Δημήτρη Κριτή
"Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε ένα παράξενο παιχνίδι στην αρχή της περιόδου. Εξω από κάθε λογική σε σχέση με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα και στην Ευρώπη όπoυ ένας ημιθανής Παναθηναϊκός, ορθώνει ανάστημα, στέκεται στα πόδια του και απειλεί.

Η νίκη επί της Βέρντερ δεν πρέπει να ξεγελάει και να σκεπάζει πληγές. Δεν σημαίνει ότι η ομάδα γιατρεύτηκε. Αυτό που έκανε ήταν να μείνει ζωντανή στην ευρωπαϊκή περιπέτεια και να πάρει μια γερή ψυχολογική δόση εν όψει των εγχώριων υποχρεώσεων.

Αυτό που κρατάμε είναι πως τα λόγια του Μαλεζάνι, που από κάποιους λοιδορήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν ως άλλοθι, την Τρίτη έγιναν πράξη. Γιατί είπε πως πιστεύει στα νέα παιδιά και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του λέγοντας πως ο Γιάννη Βαρδινογιάννης, δηλαδή ο σύλλογος, έχει πολιτική προώθησης των δικών του παιδιών. Την Τρίτη πολύ απλά έδειξε πως δεν είναι λόγια του αέρα. Δάρλας, Μάντζιος στην ενδεκάδα, Λεοντίου στον πάγκο και Ολισαντέμπε, Χαραλαμπίδης, Θεοδωρίδης εκτός αποστολής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK