Το σχόλιο του Δημήτρη Κριτή

Το σχόλιο του Δημήτρη Κριτή

"Ο Παναθηναϊκός μπορεί φέτος να έκανε μια γερή τονωτική ένεση στο ρόστερ του με ποδοσφαιριστές σταρ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έγινε ομάδα του ενός ή των δύο ποδοσφαιριστών. Ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση της αναγέννησης και της ανάκαμψης, χρειάζεται η βοήθεια όλων.

Τρία "γρανάζια" της μηχανής δεν δούλεψαν σωστά στο πρώτο ημίχρονο. Ο κακός Χαραλαμπίδης και οι μέτριοι Γκονζάλες και Σέριτς και ο Παναθηναϊκός υπέφερε στο "Ελ Πάσο".

Η είσοδος του Βόουτερ, που τόση μουρμούρα εισπράτει από την εξέδρα, αλλά και η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με τον Σάντορ Τόργκελε, όπως επίσης και η εσωτερική αλλαγή μεταξύ Δάρλα-Σέριτς στην αριστερή πτέρυγα, ήταν τα στοιχεία που ανέτρεψαν την αρνητική κατάσταση για τους "πράσινους".

Βεβαίως από αυτό το ματς προκύπτει κι ένα ερωτηματικό, καθώς ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είχε τη δυνατότητα -πλην του Μόρις- να παρατάξει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την ίδια ακριβώς ενδεκάδα. Πράγμα για το οποίο μίλησε πολλές φορές στο παρελθόν. Αντ' αυτού προτίμησε να κάνει αρκετές αλλαγές και μία μάλιστα από αυτές δεν δικαιολόγησε την επιλογή του. Ο λόγος για τον Κώστα Χαραλαμπίδη που απογοητεύτηκε από τον αποκλεισμό του στον αγώνα με τη Βέρντερ, αλλά με την παρουσία του στο παιχνίδι κόντρα στη Καλλιθέα δικαίωσε τον Ιταλό τεχνικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK