Το σχόλιο του Δημήτρη Κριτή

Το σχόλιο του Δημήτρη Κριτή

"Ο βαθμός της ισοπαλίας σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο Ούντινε δεν ήταν το μοναδικό κέρδος για τον Παναθηναϊκό την Τρίτη.

Η συνεχιζόμενη άνοδος του Κονσεϊσάο, η διαρκής πιστοποίηση των δυνατοτήτων του Δάρλα και η υψηλή απόδοσή του, η γερή ψυχολογική ένεση του δοκιμαζόμενου από τη μουρμούρα της εξέδρας Βύντρα και το δυναμικό come-back του Μπίσκαν σε μία θέση που δεν ήταν από τις αγαπημένες του στο Ανφιλντ, είναι στοιχεία υπερπολύτιμα για τον Παναθηναϊκό, χωρίς να υποτιμήσουμε τις μάχες που έδωσε ο Βαγγέλης Μάντζιος υποχρεώνοντας τον Πουγιόλ να υποβάλει τον θαυμασμό του.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μια ξεκούραστη ισοπαλία έχοντας δύο σημαντικούς παίκτες κοντά στη μετριότητα (Σέριτς, Γκονζάλες) δείχνει ότι είναι -και στην ουσία γίνεται- ομάδα συνόλου που σαν σύνολο εργάζεται μέσα στο γήπεδο και σαν σύνολο πιστώνεται τις επιτυχίες και τις αποτυχίες.

Ο τρόπος που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός και η σπουδαία αμυντική λειτουργία του ήταν ένα πολύ καλό τεστ εν όψει του αγώνα στο Καμπ Νου σε 15 μέρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK