Το σχόλιο του Γιάννη Κυφωνίδη

Το σχόλιο του Γιάννη Κυφωνίδη
"Η ΑΕΚ πήρε μια σπουδαία νίκη σε μια δυνατή έδρα που οι άλλες ομάδες θα δυσκολευτούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, μετά από ένα ημίχρονο που έπαιξε συντηρητικά, ξεκίνησε πολύ καλά στο δεύτερο, αλλά στη συνέχεια οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα.

Αυτό που έχει σημασία είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας και συγκεκριμένα ενόψει των αγώνων με Ζενίτ και Ολυμπιακό. Ωστόσο, το γεγονός πως η ΑΕΚ είχε για μία ακόμη φορά τον Στέφανο Σορεντίνο σε εξαιρετική μέρα, πρέπει να προβληματίσει τον Φερνάντο Σάντος.

Και αυτό γιατί όταν ο τερματοφύλακάς σου είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, υπάρχει πρόβλημα που μάλλον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας και όχι την άμυνα που ήταν πολύ καλή. Η ΑΕΚ έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ, αλλά περιορίζεται σε παθητικό ρόλο επειδή δεν μπορεί να προωθήσει το παιχνίδι στην επίθεση. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η προσθήκη του Τραϊανού Δέλλα, όμως είναι επίσης απαραίτητη η αγωνιστική άνοδος του Κατσουράνη στο υψηλό επίπεδο των προηγούμενων ετών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK