Το σχόλιο του Γιάννη Κυφωνίδη

Το σχόλιο του Γιάννη Κυφωνίδη

"Ενας αποκλεισμός στο 89ο λεπτό, Σεπτέμβριο μήνα, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν είναι ό,τι καλύτερο για μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Ειδικα τη δεδομένη χρονική στιγμή που την Κυριακή παίζει με την πλάτη στο τοίχο κόντρα στους "ερυθρόλευκους" για να μη μείνει πίσω στη βαθμολογία από νωρίς.

Το ζητούμενο για τους παίκτες της ΑΕΚ είναι πως θα "ζεστάνουν" τον κόσμο, ώστε να γεμίσει το ΟΑΚΑ την Κυριακή και να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο έργο της. Ζητούμενο είναι και το πως θα λυθεί ο γόρδιος δεσμός που λέγεται γκολ. Βλέπετε, για μία ακόμη φορά η Ενωση λειτούργησε πολύ καλά στην άμυνα, αλλά δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της.

Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι μια δουλεμένη ομάδα, αλλά για το κάτι παραπάνω πρέπει να πάρουν μπροστά οιπαίκτες που έχουνποιότητα, δηλαδή παίκτες σαν τον Ιβιτς, τον Κατσουράνη, τον Λυμπερόπουλο.

Ως επιμύθιο πρέπει να τονίσουμε πως η ΑΕΚ άξιζε κάτι παραπάνω βάσει των εμφανίσεων στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Ζενίτ και όχι μια τέτοια ψυχρολουσία. Βέβαια δεν έθελξε με την απόδοσή της, δεν έδειξε απόλυτη κυρίαρχη των δύο αγώνων και αυτό πρέπει να προβληματίσει κάποιους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK