Το σχόλιο του Γιάννη Κυφωνίδη

Το σχόλιο του Γιάννη Κυφωνίδη
Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο... Οκκάς.

Όση τύχη είχε πέρυσι η ΑΕΚ σε μερικά παιχνίδια, άλλη τόση της λείπει εφέτος, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έκανε την καλύτερη εφετινή εμφάνισή της και... κατάφερε να χάσει με 3-1. Για να αποδίδουμε βέβαια τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, όλοι ξέρουν ότι οι πρωταθλητές είναι μία ομάδα που έστω και σε όχι τόσο καλή ημέρα, δεν συγχωρεί τις αδυναμίες του αντιπάλου. Αυτές οι αδυναμίες της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο και κυρίως από την αριστερή πτέρυγα της Ένωσης. Ο Γιάννης Οκκάς πήρε το πέναλτι, ενώ πριν σκοράρει, είχε προειδοποιήσει με δύο – τρεις ενέργειές του.

Όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος να πείσει τους οπαδούς ότι η εμφάνιση ήταν καλή -που ήταν- και στο μέλλον τα πράγματα ίσως καλυτερέψουν, είναι σίγουρο ότι η ήττα σε ένα ντέρμπι πάντα πονάει.

Σίγουρα, οι 15 ημέρες που έπονται είναι οι αγωνιστικά πιο κρίσιμες για την ομάδα, παρά το ότι δεν μεσολαβεί κάποιο παιχνίδι. Το προαναφερθέν προκύπτει από την ανάγκη ανασυγκρότησης, καθώς ακολουθούν δύο δύσκολες δοκιμασίες με Ιωνικό εκτός έδρας και Παναθηναϊκό. Εξάλλου, οι παίκτες δε μπορούν να έχουν ακμαίο ηθικό, από τη στιγμή που έχουν αποκλειστεί από Ευρώπη και στο πρωτάθλημα απέχουν επτά πόντους από την κορυφή.

Η κατάσταση πλέον είναι για καλούς... καπετάνιους, αφού το καράβι έχει γείρει. Το θετικό είναι ότι δεν έχει γείρει πολύ και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το φέρουν στα ίσια του και να πάει "πρόσω ολοταχώς"

News 24/7

24MEDIA NETWORK