Το σχόλιο του Γιάννη Κυφωνίδη

Το σχόλιο του Γιάννη Κυφωνίδη
Αρκετά οφέλη αλλά και πολλά ζητήματα που πρέπει να προβληματίσουν τον Φερνάντο Σάντος ανέδειξε το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο.

Όφελος Νο1: Οι τρεις βαθμοί που κρατούν ζωντανά τα όνειρα της ΑΕΚ για την υπέρβαση στο πρωτάθλημα.

Όφελος Νο2: Η εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Γεωργέα, πολύ περισσότερο στον επιθετικό τομέα. Το ότι ήταν καλός στα αμυντικά καθήκοντά του το έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά στο ματς κόντρα στους "κυανέρυθρους" βοήθησε και στο δημιουργικό κομμάτι.

Όφελος Νο3: Το γεγονός ότι η εστία της ΑΕΚ παρέμεινε ανέπαφη για έκτη φορά σε φετινό παιχνίδι. Οι μόνοι που μπορούν να καυχιούνται πως έχουν βρει το δρόμο προς την εστία της Ενωσης είναι ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω.

Όφελος Νο4: Το ότι ακόμα και σε μια μέτρια ημέρα η ΑΕΚ είναι πειθαρχημένη ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Και έτσι μπορεί ακόμα και αν σκοράρει μόνο μία φορά να κερδίσει.

Όφελος Νο5: Το ότι συνδέθηκε με το γκολ ο Αλεσάντρο Σοάρες.

Αλλά, όπως προείπαμε, υπάρχουν στοιχεία που θα πρέπει να προβληματίσουν τον Πορτογάλο.

Προβληματισμός Νο1: Η ΑΕΚ "πάσχει" από έλλειψη φαντασίας στον δημιουργικό τομέα. Βγαίνουν επιθέσεις που έχουν δουλευτεί στην προπόνηση αλλά δεν υπάρχει αυτοσχεδιασμός στο γήπεδο.

Προβληματισμός Νο2: Ίσως είναι εξωαγωνιστικό πρόβλημα και δεν επηρεάζει την ομάδα, όμως όσο συνεχίζεται η κόντρα του Ντέμη Νικολαΐδη με τους οργανωμένους η ΑΕΚ μπορεί να το πληρώσει.

Προβληματισμός Νο3: Ο Κώστα Κατσουράνης βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, όμως ακόμη δεν έχει φτάσει τα περσινά στάνταρ.

Ο Σάντος είναι σίγουρο πως θα συνεκτιμήσει οφέλη και προβληματισμούς φτάνοντας σε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον. Το βέβαιο είναι πάντως πως έχει καταφέρει να δώσει προσωπικότητα στην ομάδα. Προσωπικότητα-"πρωταγωνιστή" ή απλού "καρατερίστα", θα δείξει το μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK