Το σχόλιο του Γιάννη Μέγα

Το σχόλιο του Γιάννη Μέγα
"Ο Ολυμπιακός έχασε μια τεράστια ευκαιρία και το γεγονός ότι έφυγε ηττημένος από το "Σαντιάγκο Μπερναμπεού" οφείλεται κυρίως στους παίκτες και τον Τροντ Σόλιντ, οι οποίοι δεν πίστεψαν ότι μπορούν να πάρουν το κάτι παραπάνω ακόμα και από την ισοπαλία, αλλά περίμεναν να λήξει ο αγώνας και να δουν στο τέλος τι έχουν πετύχει.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά το 25’ που ήταν κρυμμένοι στα καταφύγια ισορρόπησαν το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν αυτοί την υπεροχή στο γήπεδο. Ειδικότερα, όσο κράταγαν οι δυνάμεις του Ριβάλντο που μαζί με τον Καφέ και τον Κωνσταντίνου προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και την εστία του Κασίγιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ του Παντελή Καφέ, αν ο Νορβηγός τεχνικός είχε αποφασίσει να φρεσκάρει νωρίτερα την ομάδα και να ρίξει στο παιχνίδι τους ταχύτατους Οκκά και Μπαμπανγκίντα, αλλά χωρίς να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, ο οποίος έδινε πραγματικές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να μιλάνε για μεγάλο θρίαμβο. Παρ’ όλα αυτά, για ακόμα μία φορά η ομάδα έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και τα πράγματα είναι δύσκολα για τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός δικαιούται κάτι περισσότερο από το παιχνίδι στην Ισπανία, ενώ άφησε υποσχέσεις με την έμφάνισή του κυρίως, ότι αν συνεχίσει με το ίδιο πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα έρθει και η πρώτη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK