Το Σχόλιο του Γιάννη Μέγα

Το Σχόλιο του Γιάννη Μέγα

"Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟΚ και ΟΦΗ ο Ολυμπιακός αναζητούσε τη νίκη που θα ανέβαζε την ομάδα τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Η νίκη αυτή ήρθε μέσα στη Καλαμαριά και συνοδεύτηκε από μία καλή εμφάνιση.

Οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν φανερά σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και δεν θα'ναι υπερβολή να πούμε ότι το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και το δεύτερο κόντρα στον Πανιώνιο είναι οι καλύτερες φετινές εμφανίσεις της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός είχε ρυθμό -κυρίως στο πρώτο μέρος-, είχε κίνηση, έδειξε για πρώτη φορά να δουλεύει σωστά το 4-3-3 και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, κάτι το οποίο φαίνεται από τις 36 τελικές προσπάθειες. Στα θετικά πρέπει να κρατήσουμε την αντίδραση της ομάδας μετά την ισοφάριση. Εδειξε υπομονή και δικαιώθηκε με το δεύτερο γκολ.

Πλέον όλοι στρέφουν την σκέψη και την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Λιόν, το οποίο είναι σημαντικό για τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα το συγκεκριμένο ματς κρύβει πολλές παγίδες αν οι παίκτες του Τροντ Σόλιντ μείνουν με την εντύπωση που αποκόμισαν από την γαλλική ομάδα μέσα στο "Ζερλάν". Η Λιόν είναι πολύ πιο επικίνδυνη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αφού είναι ομάδα που διαθέτει ταχύτατους ποδοσφαιριστές που πρεσάρουν σε όλο το γήπεδο, ξέρουν να παίζουν την κόντρα και αν βρουν κενά στην "ερυθρόλευκη" άμυνα δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK